2777
2789

وقتی میگن یه خانوم چهرش مردونس یعنی چی؟یعنی زشته؟یعنی دوجنسه هست؟ یعنی کلا اون خانوم چه شکلیه؟!

ینی خانوم صورتش ظریف نیس خشنه یا صورتش عضله ایه مث مردا دیگه 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی ظرافت زنانگی نداره ....جاری من خیلی خوشگله قد بلند سفید چشم رنگی اما ظریف نیست همه بهش میگن زمخته عین مردا....من سبزه قد کوتاه ....همه میگن بهم خاله ریزه با قاشق سحرآمیز خخخخخخخ

خدایا به داده ها و نداده هایت شکررررررر....خدایا دخترم در پناه خودت قرار بده ...و هیچ مادری در آرزوی داشتن فرزند چشم انتظار نذار....الهی آمین
مثلا چه جوری ؟مثل ویشکا آسایش ؟یا هدیه تهرانی؟

ن مث رابعه اسکویی   

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

ویشکا ک چهرش استخوونیه 

به دو جنسه بودن که هیچ ارتباطی نداره.

احتمالا چون تو تعریف فیزیکی زن همیشه از ظرافت و لطافت گفته میشه به کسایی که کمی متفاوت ترن نسبتش میدن(خیلیم نسبی و سلیقه ایه)

حالا تفاوت شاید کمتر ظریف بودن از نظر اشخاصه

یا شاید سادگی چهره و ارایش نکردن

همونطور که مثلا ممکنه یه پسر به خاطر پوست شفاف و صاف و چهره ی ظریف تر زنانه خطاب بشه

در کل چیز مهمی نیس:)))

سیل از کشور ویرانه تهی دست رود،باده با مردم نادان چه تواند کردن؟

چقدرم زیاد شده

یه موقع ارایش زیاد و نا متناسب با سن و سال ، رنگ موی نامتناسب قیافه ی خانما رو خیلی شکل مردا می کنه

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

ببین مثلا خیلیا ب این دو نفر میگن زمخت

ولی خیلیای دیگه ب نظرشون چهره های زنونه ی جذاب و محکمی دارن

کاملا سلیقه ایه🤔

معیار خاصی وجود نداره واسه این قضیه

سیل از کشور ویرانه تهی دست رود،باده با مردم نادان چه تواند کردن؟