2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ کاری برام نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از نظرت تاثیرگذاربود

خوب یک مقدار هم خودتو با من مقایسه کن شوهرم پدرش کشاورز بود هیچ چی هم نداشت فقط کارمند بود و خودم هم کارمند بودم تلاش کردیم خونه و مغازه به اسم خودم دارم

تا حالا موتور و نشنیده بودم ببین دنیا چی شده که متور زپرتی انقدر گرون شده ولی تو آپشن ببین شوهر من به عنوا یه مرد فقط میتونم رو یه چیزش حساب کنم تازه اونم فقط شبها وگرنه هزار تومن نمیتونم روش برنامه ریزی کنم 

تو رو خدا بیخیال این سورپرایزی بشید، هم مسخره هست، هم معلومه زنه مجبورش کرده

چند وقت پیش دوست شوهرم برای سالگرد عروسیشون دعوت رد باع

زنش با لباس آبی و شنیون و میکاپ تو مجلس بود ، میگفتن سورپرایزی کرده ، مثلا شوهرش گفته سالگرد ازدواج یکی دیگه هست ، اینا میخواستن برن اونجا

تابلو بود چاخان میکنه

حالا شوهره نزول کرده این مراسم گرفته بود، همه اش از شوهر من پول قرضی میخواد

خوب این چه مسخره بازی هست

😢عزیزم ذاتشون بده

همون دیگه ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است اینا دیگه درست بشو نیستن اگر شوهر خواهر بزرگم ذاتش خوبه با تمام اخلاق بد خواهرم تمام تلاشش رو برای زندگی شون میکنه خواهرمو در حد خدا دوستت داره 

شما حسادت داری و مقایسه 

شیطان هم با مقایسه خودش نابود کرد.

چقدر در روز با جای شکرگزاری به سمت مقایسه میری. 

مرد با مرد و زن با زن فرق داره

تهش به جای اینکه که بنده خدا شاید ندونه مشکل چی شده، باهاش حرف بزن و قبلش خوبی هاش بگو و بگو من از این هم خوشحال میشم به خدا غرور هیچکس نمیشکنه ، شما وظیفه انجام دادید.