2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بچه بریچ(با پا)

82 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من زایمان اولم بچم نچرخید تا آخر ولی طبیعی آوردم ینی رسیدن بیمارستان کیسه آبم پاره شده بود ۵ ۶ سانتم بودم لگنمم خوب بود پای بچم دیگه اومده بود بیرون خلاصه دوساعته طبیعی آوردم هیچ مشکلی ام نبود حالا باردارم دوباره با پاست😑

بنظرتون برم بیمارستان بگم اولی رو طبیعی اوردم اینم طبیعی میکنن؟خییییلی از سزارین بدم میاد اصلا دوست ندارم بیان زیرمو عوض کنن شیاف بزارن سوند بزارن درد بکشم واااااای

حالا سوالم اینه که کلا بنظرتون قبول میکنن؟

برم‌بگردم اون مامایی که زایمانمو گرفت پیدا کنم بگم بهت پول میدم بیا دوباره طبیعی بیار؟😂😂

زایمان قبلیمم بیمارستات غرضی اصفهان بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه بچه به پا طبیعی بیاد؟

خطرناک نیس؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اون درد رو چرا گفتی؟؟🤔مثل قبلی وایسا تا کیسه آبت پاره بشه پاهاش بزنه بیرون بعد برو بیمارستان 😄

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خداروشکر بچه ات سالم دنیا اومده

ریسکه دختر نکن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

البته من شوخی کردم ،بچه با پا خطرناکه،ممکنه نتونه دنیا بیاد 

دور از جون،دور از جون یکی از بچه های مامانبزرگ من با پا اومد که البته اون موقع بیمارستان نمیرفتن و تو خونه بود،بچه نتونست بیاد بیرون و متاسفانه فوت شد 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نه انجام نمیدن هر زایمان متفاوته چون زایمان قبلیت به خیرگذشته قرارنیس اینم بخیر بگذره انشاالله میچرخه نچرخید ریسک نکن

سزارین اصلا هم ترسناک نیس سخت هم نیس اگه دکترت خوب باشه سریع سرپامیشی من همون روز که مرخص شدم بچم بغلم بود میگشتم کاراشم میکردم مامانم میگفت برو بخواب میگفتم راحتم میگفت ایطور نگرد چشمت میزنن خخخخخ

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اخه اولی چیزیش نشد این یکی ام وزنش کمه خب میگیرن میارنش بیرون دیگهههههه

خیلی دل گنده ای بخدا

چون اولی چیزیش نشده دلیل نمیشه این یکی هم بتونی طبیعی بیاری

الان واسه سزارین خیلی سختگیری میکنن ولی بریچ و میگن حتما سز بشه، یه دلیلی داره دک