2777
2789
عنوان

سریال آوای باران😑

193 بازدید | 22 پست

وای واقعا دیگه خسته شدم انقد ک آوای باران ودیدم کاش بجاش شمعدونی یاساختمان مزشکان ومیزاشتن چندبارم باشبکه آی فیلم تماس گرفتم گفتم ولی اصلا اهمیت نمیدن اهههه خسته شدمم

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حوصله داری واقعا که سریال های تکراری میبینی و زنگ می‌زنی پیگیری میکنی،به جاش فیلم های جدید و روز دنیا رو ببین چهارتا فیلم به درد بخور

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
چه حوصله داری واقعا که سریال های تکراری میبینی و زنگ می‌زنی پیگیری میکنی،به جاش فیلم های جدید و روز ...

دقیقا 

الان سریال مانی هیست زبان اصلی میبینم هم جذابه هم زبانم تقویت میکنم تکراری هم نیست

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

نظرسنجی گذاشتن بین این ودوتا سریال مزخرف دیگ این رایش بالاتر بود اخههه این چ کوفتیه حالمون بهم زدن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

بجای این حرفها به همون شماره  ۱۶۲ زنگ بزن چند نفر رنگ بزنن احتمالا اینارو هم میذارن 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

من دلم سریال پزشک دهکده میخواد

نگاه نکردم ولی کاش انقد سریالای تکراری وپخش نکنن واقعاخسته شدیم این دیگه چ وضعشهه

چه حوصله داری واقعا که سریال های تکراری میبینی و زنگ می‌زنی پیگیری میکنی،به جاش فیلم های جدید و روز ...

اخه سریال شمعدونی وخیلی دوس دارم خیلی تلاش کردم دوباره پخشش کنن امیدوار بودم بعدازسریال بی صدافریاد کن شمعدونی وپخش کنن ک دیدم جاش آوای باران وانتخاب کردن خیلییی خورد ت ذوقمم