ماه_زرشکی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3999 عنوان درمورد ثبت نام دانشگاه سئوال دارم بیاید خواهش میکنم❌❌❌ 46 بازدید | 8 پست من این هفته باید ثبت نام انجام میدادم بخاطر یسری مشکلات نتونستم برم برای ثبت نام بنظرتون شنبه برم میتونم ثبت نام انجام بدم؟دانشگاه ازاد هستمنمیدونم چیکار کنم کاربر جدید نیستم... :) 1404/07/24 | 10:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ki_fook عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3359 اره هنوز وقت هست بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
ماه_زرشکی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3999 اره هنوز وقت هست عزیزم میدونی تا کی وقت هست؟ثبت نام توی سایتش هم اخه انجام ندادم🥲 کاربر جدید نیستم... :)
ki_fook عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3359 عزیزم میدونی تا کی وقت هست؟ثبت نام توی سایتش هم اخه انجام ندادم🥲 دقیق نمیدونم من فقط ندیم گفتن ۳ ابان کلاسا شروع میشه ثبت نام انلاینشو خودت توی گوشی انجام بده من خودم انجام دادم بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10474 عزیزم میدونی تا کی وقت هست؟ثبت نام توی سایتش هم اخه انجام ندادم🥲 عزیزم توی سایتش فکر کنم تا امروز هست نشدم فردا حتما برو دانشگاه فکر نکنم وقتش تموم شده باشه وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ماه_زرشکی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3999 دقیق نمیدونم من فقط ندیم گفتن ۳ ابان کلاسا شروع میشه ثبت نام انلاینشو خودت توی گوشی انجام بده من خود ... مرسی عزیزمامروز ثبت نام را انجام میدم کاربر جدید نیستم... :)
ماه_زرشکی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3999 عزیزم توی سایتش فکر کنم تا امروز هست نشدم فردا حتما برو دانشگاه فکر نکنم وقتش تموم شده باشه مرسی عزیزم فردا جمعه اس اخه کاربر جدید نیستم... :)
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10474 مرسی عزیزم فردا جمعه اس اخه عه اره فکر کردم شنبس 😂شنبه برو بگو من ثبت نام اینترنتی نتونستم انجام بدم خودشون راهنماییت میکنن نگران نباش ♥ وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ماه_زرشکی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3999 عه اره فکر کردم شنبس 😂شنبه برو بگو من ثبت نام اینترنتی نتونستم انجام بدم خودشون راهنماییت میکنن نگر ... خیلی ممنونم🥺❤️ کاربر جدید نیستم... :)