سلام دوستان چند روز پیش یه شمارهای تماس گرفت گفتن از این شرکت هست گفتن یه کدی رو ارسال کرده بودم بایت یه وویسی منم تایید کردم بعد گفتن سیستمی قرعهکشی کردن و این حرفا ، گفتن اسپانسر برنامه به خانه برمیگردیم هستن. گفتن یه ین کارت ۱۰۰میلیونی و یه سری لوازم آشپزخانه و سفر شمال بهم هدیه میدن بابت فعالسازی مالیات بن کارت ۱۰تومن میگیرن من باورم نشد گفتم ما از این شانسا نداریم بعد گفت توی واتساپ برام اطلاعات شرکت رو میفرسته و یه خانمی بود شروع کرد از چیزای قانونی مثلا سامانه قضایی کشور و اینا گفت من اعتمادم جرقه زد لینک سامانه قضایی فرستادن نمیدونم یه چیزی به اسم کد اقتصادی داشت شرکتشون (همین شرکت آسان پردازش) گفت میتونی استعلام بگیری من سریع مراحل رو انجام دادم دیدم خب تاییدیه اون کد توی سامانه قضایی هست اونجا اعتمادم بیشتر شد بابت اون ۱۰ تومن شک داشتم که گفت ۵ پیشواریز کنم فقط برای اینکه کارت به نامم ثبت شه حالا رو حساب اینکه خانمه داشت قانونی صحبت میکرد پیش خودم گفتم اگه کلاااه. برداار بودن از قانون حرف نمیزدن از پلیس فتا حرف نمیزدن
چند وقت پیش موهامم فروخته بودم گفتم بذار شانسم رو امتحان کنم، بالاخره دیروز وسایل آشپزخونه بدون بن کارت بدستم رسید گفتن بن کارت جدا ارسال میشه حالا عکس براتون میفرستم. باورم نمیشه اما خب گفتم بدونید اگرم اعتماد میکنید حتما موقع واریزی اسم شرکت معتبر رو ببینید به حساب شخصی یا چیزای مشکوک واریز نکنید ظاهرا این شرکت واقعا درسته... یا شانس من خوب بوده نمیدونم به هرحال خداروشکر