2777
2789

که بدون آزمون کنکور هست و میشه همینجوری ثبتنام کرد تا کی وقته؟ ما دیروز رفتیم دانشگاه ولی بخاطر یک سری کارای دیگه و موفق به ثبتنام نشدیم 

میتونیم شنبه بریم ثبتنام کنیم؟ 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام ازاد بدون کنکور برم شرایطش چجوری بود چی گفتن

من نرفتم داخل همسرم رفت 

بیشتر در مورد مرخصی ها و اینکه کدوم رشته راحت تره و مدارک صحبت کرد 

عکس میخواد و شناسنامه و کارت ملی 

دیگه هزینه هر ترم رو پرسیدیم 

و اگ وقت باشه شنبه بریم ثبتنام  

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

مگه زمان ثبت نام تموم نشدهبرای ترم بهمن رفتی؟

نه تموم نشده تا امروز 

دیگه از شنبه نمیدونم 

نه تموم نشده تا امروز دیگه از شنبه نمیدونم

چه جالب 

چن بود شهریش

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

عزیزم شرایط مرخصی گرفتنش چجوری بود

عزیزم الان حالم خوب نیست شب میگم بهت

ممنون عزیزم

شهریه 15 ایناست ولی هر شهر و هر رشته و هر مقدار واحدی ک بر میداری  فک کنم متفاوت میشه شهریه 

برای مرخصی از ترم 1 میشه مسئله ای نیست 

اما خب من  ترم 1 شاید مرخصی نگیرم و ثبتنام کنم فقط در کلاس حضور نشم 

چون گاهی ممکنه برم سرکلاس چون تکلیفم مشخص نیست از ترم 2 شاید من مرخصی بگیرم