آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8541 عنوان یعنی هیچکس اینجا طراحی لباس نمیخونه❓یه سوال دارم 99 بازدید | 19 پست خچاهشا اگه خودتون یا آشناتون میخونه بگید خودمم نمیدونم 1404/07/24 | 07:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمfatemeh عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 381 من وزن اولیه ۶۲.۸۰۰😭 وزن الان ۶۱.۷۰۰🙂وزن هدف اول ۶۰😊 وزن هدف دوم ۵۸🥰 وزن هدف سوم ۵۶💃 قد ۱۶۶🥹 من میتونم👏
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8541 من دانشگاهتونو تموم کردید یا دارید میخونید خودمم نمیدونم
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8541 من ببخشید میشه درخواستمو قبول کنید خودمم نمیدونم
دخترمfatemeh عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 381 ببخشید میشه درخواستمو قبول کنید میشه همین جا بگید وزن اولیه ۶۲.۸۰۰😭 وزن الان ۶۱.۷۰۰🙂وزن هدف اول ۶۰😊 وزن هدف دوم ۵۸🥰 وزن هدف سوم ۵۶💃 قد ۱۶۶🥹 من میتونم👏
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8541 میشه همین جا بگید باشهببخشید رشته طراحی لباس دانشگاه ازاد درساش چجوریه شهریش هزینه وسایلش کلا یه توضیح میشه بدی بهم خودمم نمیدونم
دخترمfatemeh عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 381 باشهببخشید رشته طراحی لباس دانشگاه ازاد درساش چجوریه شهریش هزینه وسایلش کلا یه توضیح میشه بدی بهم والا شهریه ثابت ۴ تومن الان فکر کنم ۶ تومنمن خودم این ترم ۲۰ واحد برداشتم شد ۲۰ میلیونوسایل چرخ از همه چی مهم بقیه اش آ۳ و آ۴ نیاز کاغذ الگو وزن اولیه ۶۲.۸۰۰😭 وزن الان ۶۱.۷۰۰🙂وزن هدف اول ۶۰😊 وزن هدف دوم ۵۸🥰 وزن هدف سوم ۵۶💃 قد ۱۶۶🥹 من میتونم👏
دخترمfatemeh عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 381 درساش طراحی داره ۱ و ۲ و ۳ و ۴الگو داره ۳ تاعمومی داره وزن اولیه ۶۲.۸۰۰😭 وزن الان ۶۱.۷۰۰🙂وزن هدف اول ۶۰😊 وزن هدف دوم ۵۸🥰 وزن هدف سوم ۵۶💃 قد ۱۶۶🥹 من میتونم👏
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8541 والا شهریه ثابت ۴ تومن الان فکر کنم ۶ تومنمن خودم این ترم ۲۰ واحد برداشتم شد ۲۰ میلیونوسایل چرخ از ه ... عزیزم هزینه وسایلش برا ترم اولی چقد در میاد تقریبادانشگاه ازاد ۴تومن؟؟ خودمم نمیدونم
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8541 درساش طراحی داره ۱ و ۲ و ۳ و ۴الگو داره ۳ تاعمومی داره ایندش چجوریهببخشید شما ترم چندید جسارتاهمزمان باید آموزشگاه خیاطی هم برم؟میگن خیلی پرخرجه نشبت به بقیه رشته ها اره؟ خودمم نمیدونم
دخترمfatemeh عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 381 عزیزم هزینه وسایلش برا ترم اولی چقد در میاد تقریبادانشگاه ازاد ۴تومن؟؟ دارم میگم ثابت ۴ تومنبقیه بستگی به واحدات دارهوسایل بستگی به استاد که چی میخواد وزن اولیه ۶۲.۸۰۰😭 وزن الان ۶۱.۷۰۰🙂وزن هدف اول ۶۰😊 وزن هدف دوم ۵۸🥰 وزن هدف سوم ۵۶💃 قد ۱۶۶🥹 من میتونم👏
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8541 دارم میگم ثابت ۴ تومنبقیه بستگی به واحدات دارهوسایل بستگی به استاد که چی میخواد اهان باشه ممنون لطف کردینمیشه بگی تقریبی از چقد شروع میشه هزینه وسایلاش و اینادرماه چقد خرج برمیداری تقریبی خودمم نمیدونم
دخترمfatemeh عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 381 ایندش چجوریهببخشید شما ترم چندید جسارتاهمزمان باید آموزشگاه خیاطی هم برم؟میگن خیلی پرخرجه نشبت به بق ... من ترم ۳باید دوستت خوب باشهمن رشته دبیرستانم بودبیرون نرفتمنمیگم خیلی حرفه اییم ولی میتونم گلیم خودم از اب بکشم بیرون وزن اولیه ۶۲.۸۰۰😭 وزن الان ۶۱.۷۰۰🙂وزن هدف اول ۶۰😊 وزن هدف دوم ۵۸🥰 وزن هدف سوم ۵۶💃 قد ۱۶۶🥹 من میتونم👏
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8541 من ترم ۳باید دوستت خوب باشهمن رشته دبیرستانم بودبیرون نرفتمنمیگم خیلی حرفه اییم ولی میتونم گلیم خودم ... درسم؟من نظری ام هیچی دربارش نمیدونم 🤦🏻♀️باشه ممنون لطف کردی خودمم نمیدونم
دخترمfatemeh عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 381 آینده تو مزون میتونی کار کنیممیتونی خودت لباس طراحی کنیمیتونی برند خودت بزنیبسته به خودت چقدر حرفه ایی باشی وزن اولیه ۶۲.۸۰۰😭 وزن الان ۶۱.۷۰۰🙂وزن هدف اول ۶۰😊 وزن هدف دوم ۵۸🥰 وزن هدف سوم ۵۶💃 قد ۱۶۶🥹 من میتونم👏