سلام عزیزانم خوبین.ایسالله همیشه سلامت باشین.خانوما من یه دختر دارم و برا دومی ۸ساله تو اقدامم ولی نمیشه رفتم طب اسلامی بهم چند تا قرص داده و کفته طبعت حسابی سرده حالا مشکلم اینجاست که گفت روغن زرد و عسل و یکم جوش شیرین و قاطی کنم و هر روز با اپلیکاتور بزنم تو .منم بعد استفاده روز بعدش خون و دونه های سیاه ریز میبینم.خیلی نگران نکنه ضرر داشته باشه برا رحم و لوله هام؟و اینکه گفته هر شب بادکش گرم بکنم.و کیسه نمک گرم بزرگ رو شکمم.چند تا قرص مثل باه .هرمون.تبلشیر داده با یه شیاف دست ساز و گفته مطلقا سردی نخور اب هم کم بخوربه نظرتون ممکنه اون چیزهای که دفع میشه کیستهای ریز باشه پلیکیستیکم یا داره به رحمم اسیب میزنه .
خب از همون طب سنتی بپرسی بهتره برو سوال منبعد هم شوهرت آزمایش اسپرم بده شاید مشکل از اسپرماش باشهبع ...
اره اتفاقا شوهرم ازمایش داده عالیه .قراره ببره جوابشو گفتم بپرسه فقط خواستم ببینم کسی بوده که از این روش نتیجه گرفته یا نه.ایشالله به حق ۱۴معصوم شماهم به مراد دلت برسی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.