2777
2789
عنوان

نگرانم خطری نداشته باشه

229 بازدید | 16 پست

سلام عزیزانم خوبین.ایسالله همیشه سلامت باشین.خانوما من یه دختر دارم و برا دومی ۸ساله تو اقدامم ولی نمیشه رفتم طب اسلامی بهم چند تا قرص داده و کفته طبعت حسابی سرده حالا مشکلم اینجاست که گفت روغن زرد و عسل و یکم جوش شیرین و قاطی کنم و هر روز با اپلیکاتور بزنم تو .منم بعد استفاده روز بعدش خون و دونه های سیاه ریز میبینم.خیلی نگران نکنه ضرر داشته باشه برا رحم و لوله هام؟و اینکه گفته هر شب بادکش گرم بکنم.و کیسه نمک گرم بزرگ رو شکمم.چند تا قرص مثل باه ‌.هرمون.تبلشیر داده با  یه شیاف دست ساز و گفته مطلقا سردی نخور اب هم کم بخوربه نظرتون ممکنه اون چیزهای که دفع میشه کیستهای ریز باشه پلیکیستیکم یا داره به رحمم اسیب میزنه  .

تعداد رای : 2
نظرسنجی
طب اسلامی
1
50%
ناباروری
1
50%

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بفرما بخاطر شوهرت خودت رو بکش! یعنی نمیتونی نظرتون رو به همسرتون بگین و باهاش مخالفت کنین؟ دیالوگ بل ...

اخه فقط به خاطر اون نیست.دخترمم تنهاست تک فرزنده خودم هم میخوام یه بار دیگه خدا بهم نظر لطف کنه باردارشم.