2777
2789
عنوان

شوهرم از نظر ظاهری خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 52 پست
روزای تعطیل ببرش بیرون پیاده روی غذای رژیمی براش درست کن انواع سالاد یا. بگیر بهش بده

اخه دقت کردم میبینم پرخوری هم نمیکنه یه بشقاب بیشتر نمیخوره فکرکنم استپ وزنی کرده

🤍🐼🥥
لباساشم همیشه خودم باید همراهش باشم موقع خرید وگرنه یه چیزایی میخره که ادم هنگ میکنه

همین هم درسته 

باید همراهش باشی 

هر کسی خوش تیپ هست یک استایلیست خوب داره 

همسرش یا دوستش ... آدم خودش راحت متوجه نمیشه یک نفر از بیرون لازمه نظر بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذای چرب درست نکن خیلی یا حداقل برای اون جدا درست کن کم براش غذا بک اکرم اعتراض کرد بگو چون باشگاه ن ...

به واسطه شغلش کارسنگین انجام میده و تحرک داره خیلی 

غذاشم یه بشقاب بیشتر نیست نمیدونم چرا لاغرنمیشه

🤍🐼🥥
اخه دقت کردم میبینم پرخوری هم نمیکنه یه بشقاب بیشتر نمیخوره فکرکنم استپ وزنی کرده

اخی طفلکی احتمالا هورموناش به هم ریخته یا استرس و فشار کار روش زیاده

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

به واسطه شغلش کارسنگین انجام میده و تحرک داره خیلی غذاشم یه بشقاب بیشتر نیست نمیدونم چرا لاغرنمیشه

ی بشقاب کم نیست که مثلاً برنج درحد ۷قاشق بخوره با مرغ مثلاً مرغ براش بیشتر قرار برنج کمتر لاغر میشه خود به خود 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یک بررسی پزشکی انجام بدید 

ممکنه کم کاری تیروئید باشه 

هم مو رو تخت تاثیر قرار می‌ده نازک میشه و میریزه 

هم چاق میشه 

استپ وزنی وقتی هست که طرف رژیم داره و ورزش می‌کنه و کم نمیشه ، نه وقتی داره وزن اضافه می‌کنه ، معنی کلمه رو اشتباه استفاده کردی 

از نظر من شوهرت میره کار میکنه زحمت میکشه پیر میشه شما گوشه خونه خوابیدی طبیعتا خوب موندی حالا بدبخت ...

این چه حرفیه دل ادم میشکنه اینجوری نگید به هیچکسسس

من اگه دوستش نداشتم برام مهم نبود دلم میخواد وقتی از نظر اخلاقی از همه سره از نظر ظاهری هم کامل باشه و هم اینکه به فکرخودش باشه که چندسال دیگه سلامتیش به خطر نیفته

🤍🐼🥥
این چه حرفیه دل ادم میشکنه اینجوری نگید به هیچکسسسمن اگه دوستش نداشتم برام مهم نبود دلم میخواد وقتی ...

خب اگه واقعا نظرت. این بود نمیگفتی از همه زشت ترع و.. دلم سوخت واقعا زحمت میکشه پیر شده شما که باید تازه بیشتر قدرشو بدونی دوسش داشته باشی

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

خب اگه واقعا نظرت. این بود نمیگفتی از همه زشت ترع و.. دلم سوخت واقعا زحمت میکشه پیر شده شما که باید ...

من کلمه زشت رو به کار نبردم

خودم حالیمه داره زحمت میکشه نه من حرف شمارو میفهمم نه شما حرف منو

🤍🐼🥥