2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟ یعنی میخوای ازدواج کنی؟ یا کردی و دردسر شده؟جواب نمیده اصلا...

میخوام ازدواج کنم بابام نمیذارە

دارە میشە چهار سال

خیلیم دوسش دارم ولی پا رو دلم گذاشتم بهش میگم جدا شیم،اونم میگە نە

باید باهام بیای،من چهارسالە هرکار لازم بودە کردم حالا نوبت توئە،منم اصلا نمیتونم... خیلی سختە برام

میدونی چرا چیزی نمیگە؟؟میگە بلکە خودش پشیمون شە خجالت بکشە😅😅😅

میخوام ازدواج کنم بابام نمیذارەدارە میشە چهار سالخیلیم دوسش دارم ولی پا رو دلم گذاشتم بهش میگم جدا ش ...

چرا مخالفه بابات؟

کجا بری باهاش؟؟؟؟؟

منظورش از با من بیا چیه؟؟؟؟؟؟

من چرا خجالت بکشم. اون منو لت و پار کرده و دستم شکسته من خجالت بکشم واسه دوتا فحش

چرا مخالفه بابات؟کجا بری باهاش؟؟؟؟؟منظورش از با من بیا چیه؟؟؟؟؟؟من چرا خجالت بکشم. اون منو لت و پار ...

باهاش برم عقد کنیم🫤

بابام کلا ازشون خوشش نمیاد

نمیدونم دلیلش چیە ،اصلا بع خودمم نمیگە

فقط چون از اول اینو‌گفتە ،دیگە نمیخواد از خڵ شیطون بیاد پایین لج کردە

دستش بشکنە مرتیکە 🥲🥲🥲چطور تونست آخە،اینا باید سە زن سلیطە داشتە باشن حسابشونو بذارن کف دستشون نە خانوم مهربونی مثل تو

باهاش برم عقد کنیم🫤بابام کلا ازشون خوشش نمیادنمیدونم دلیلش چیە ،اصلا بع خودمم نمیگەفقط چون از اول ا ...

اونجوری که اوضاع بدتر میشه. بابات باید راضی کنی. باهاش حرف بزن . یا یه نامه بنویس براش...

همینجوری نری با پسره...

دلش ک از سنگه . تازه میگه میکشمت

اونجوری که اوضاع بدتر میشه. بابات باید راضی کنی. باهاش حرف بزن . یا یه نامه بنویس براش...همینجوری نر ...

میدونم بدتر میشە 

فکر کن چە آبروریزیی بشەەەە 🥲نامە چی،نشستم باهاش خرف زدم گریە کردم انقد التماس کردم،کە فقط یە دلیل بهم بگو من میگم چشم ولی اصلا براش مهم نبود

حتی دعوا کردم،والا حرفایی بش زدم بەهرکی بگی میگە برو بمیر هرکاری میخوای بکن،ولی اصن هیچیییی.....

آخە بەکدامین گناە🥲چقد نامردە

میدونم بدتر میشە فکر کن چە آبروریزیی بشەەەە 🥲نامە چی،نشستم باهاش خرف زدم گریە کردم انقد التماس کردم ...

عجیبه..

حداقل اخه باید دلیلش رو بگه...

پسره خوبه؟ به نظرت دلیل بابات چیه؟

ایرادی داره؟

منم سر ازدواجم با بابام دعوام شد...

ولی کلا پدری برام نکرده .. که بخواد نظری بده تو ازدواج و...

عجیبه..حداقل اخه باید دلیلش رو بگه...پسره خوبه؟ به نظرت دلیل بابات چیه؟ایرادی داره؟منم سر ازدواجم با ...

نە دلیل نمیگە اصلا

پسرە خوبە ولی آرە ایراد دارە...کاش دلیل بابام همین ایرادش میبود میشد یجوری راضیش کرد،ولی درد من اینە کە دلیلشو نمیدونم

آرە میدونم جریان ازدواجتو تا حدی،و  خوب شد بەحرفش نکردی،بااینکە الان بەاینجا رسیدی ولی خوب شد زندگی باعشقت رو تجربە کردی

منم میگم حتی اگە بەطلاق هم برسم باز میخوام باهاش ازدواج کنم...میخوام کنارش زندگی کنم،خودم بەنتیجە برسم کە جدایی برام بهترە...

عزیزم.همین که برام دعا کنی بهترینه برام...میدونی به قول یکی از بچه های اینجا میتونم زنگ بزنم به پلیس ...

ان شاالله خدا هدایتش کنه

ان شاالله زندگیت اونطوری باشه که دوست داری باشه

اَمَّن یُجیب المظطر اذا دَعاهُ و یَکشِفُ السّوئ