2777
2789

من چند وقت که متوجه شدم وقتی پسرم کمرشو خم می‌کنه یه چیز سفت که تکون نمیخوره میاد بالا ببینید نه خیلی سفته نه خیلی نرم چند روز پیش تکون میخورد الان فک کنم از بس چک کردم سفت شده پشت کمرشه نزدیک مهره هازیر کتفش 

وقتی هم که روی شکم هستش من چیزی حس نمیکنم 

امروز آنلاین برای یه دکتر فیلم فرستادم گفتش توده چربیه میخواستم بدونم کسی تجربه آیی داره آیا خطر ناک پسر من چهار سالشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا توده های چربی مشکلی ایجاد نمیکنن، من خودم روی شونم دارم اندازه نخوده، فقط خودم متوجهش میشم، اما چون میگید نزدیک ستون فقراتشه حتما چک آپ دکتر ببریدش، معمولا تنها مشکل توده های چربی اینه با بزرگ شدنش ممکنه اونم بزرگ بشه و اذیت کننده باشه

معمولا توده های چربی مشکلی ایجاد نمیکنن، من خودم روی شونم دارم اندازه نخوده، فقط خودم متوجهش میشم، ا ...

خودش که اصلا درد نداره من خیلی چکش میکنم از خودم متنفرم چرا باید اینکارو کنم آخه

اگه واقعا  توده چربی هست مشکلی نیست 

یکی از بستگانم روی ستون فقرات بین شانه ها و  نزدیک گردنش داشت و بزرگ شده بود جوری که کاملا از روی لباس هم بلند بود پشت گردنش  رفت عمل کرد درش آورد 

ببرش از نزدیک دکتر متخصص ببینه 

اگه واقعا توده چربی هست مشکلی نیست یکی از بستگانم روی ستون فقرات بین شانه ها و نزدیک گردنش داشت و ...

نمیدونم من آزمایش غدد لنفاوی و گرفتم سالم بوده نه ماه پیش هم چکاب دادم سالم بود خداروشکر من نمی‌فهمم بچها چرا باید در بیارن

نمیدونم من آزمایش غدد لنفاوی و گرفتم سالم بوده نه ماه پیش هم چکاب دادم سالم بود خداروشکر من نمی‌فهمم ...

عزیزم برای اینکه خیالت راحت بشه ببر دکتر از نزدیک ببینه 

ایشالا همیشه سلامت باشه