2777
2789
عنوان

اونایی که بچگی سختی داشتن بیان

98 بازدید | 7 پست

پدر مادر من خصوصا پدرم خیلی نااگاه بودن و واقعا از یه سنی تا قبل ازدواج حتی الان از رفتاراشون زجر کشیدم؛ پدر خونی خودم مسخره م کرد، پشتمو خالی کرد با وجود دارایی عالی بهم هزینه نداد، با مادرم جوری رفتار می کرد که زجر بکشم الان هنوز خودم مادر نشدم ولی خاطرات یادم نمیره و اذیتم می کنه؛ کیا این شرایطو داشتن و بهتر شدن؟  چجوری یکم تونستید فراموش کنید؟

وای یه تاپیک دیگه هم بود فک کنم پیرو اون تاپیک زدی 

همه چیزای که نوشتی من هم داشتم همراه چیزای بدتر...

فقط سعی کردم قوی باشم 

ورزش کردن مخصوصا دوچرخه به من خیلی کمک کرد چون مطالعات نشون داده ورزش کردن حتی در فراموش کردن خاطرات تلخ به ذهن کمک می‌کنه و من اینو دیدم 

بیشتر کتاب خوندم 

کمتر خودخوری کردم 

پدرمادر ناآگاه به ضربه مهلک به وجود کودکی هست که به دنیا آوردن ، اونا در حقیقت امر تقصیری نداشتن این سرنوشت ما بود که اینجوری رقم خورد و تنها کاری که میتونیم کنیم بهبود زندگی و حال روانی خودمونه

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سختی زیاد کشیدم توخونه بابام خیلی اذیتم کردن الحمدالله شکر خدا شوهرکردم همه اون سختی هاکه کشیده بودم تبدیل به خوبی وخوشی شد شکرخدا حالاهمه اشون حسرت زندگیم رومیخورن نه که بگید دارایی زیاد دارم نه ولی همینم که دارم زندگی میکنم بهترینه خداروشکر

همه توزندگی سختی دارند توکلت برخدا باشه