2777
2789
عنوان

یعنی ممکن حامله باشم 😭🤲🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 29 پست
مبارکه عزیزم

ممنون عزیزم خدا کنه آزمایشم میدم مثبت باشه انشاءالله برای همه تون اول یه زندگی خوب آرامش امنیت رفاه ایده آل حس خوب حال خوب و تکیه گاه پشتوانه حامی حمایت گر و کسی داشته باشین درک تون کنه بفهمه تون بدون تهمت قضاوت های اشتباه غلط و  به همه تون صلح صفا صمیمیت حال خوب خوشبختی عاقبت بخیری و بچه های صحیح سالم سلامت زندگی های خوب عطا کنه 🌹🤲🥰

آره چرا که نهعزیزم خدا کمکت می گنه

انشاءالله قسمت همه کنه بچه دار بشن و دوران خوب سالم بدون دردسر بگذرونن و هم بچه شون صحیح سالم سلامت باشه و این بار صحیح سالم بذارن زمین خوشبخت و عاقبت بخیر و هرچی دلشون می خواد همون جنسیت بشه به خصوص اکثر ما دخترها زنان دختر خیلی دوست داریم 

خدا انشاءالله کمک مون کنه 🤲🥰🌹❤😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری که شما پس میزنی قطعا بارداری اگه دنبال بارداری بودی الان منفی شده بود

این می گم به خاطر اینکه شرایط خیلی سخت شکنجه عذاب آور درد رنج استرس اضطراب ترس نگرانی دو دلی تنهایی بی کسی و کسی نداشته باشی کنارت هوات داشته باشه چون باردار باشی چه .... 

خدا به همه قسمت کنه خیر صلاح خوشبختی خنده شادی آرامش صلح صفا امنیت بچه رزق روزی و ....😟🤲🌹🌹🥰

عزیزم هاله داره بارداری دیگه مبارکت باشه

ممنون عزیزم انشاءالله قسمت همه بشه 

و خدا کمکت کنه این دوران بگذرونم صحیح سالم سلامت خوشی حس خوب قشنگ و خیلی چیزهای مهمتر امنیت آسایش رفاه وبدون تنش درگیر‌فشار و جنگ دعوا تحقیر خورد کردند و ظلم بی عدالتی 

خیلی آخه تنهام بی‌کس جز خدا و امام زمان و حضرت معصومه امام حسین و بچه هام کسی رو ندارم 🌹🤲😔❤️

ان شاالله هر چی خیر باشه رخ بده. ویار و تهوع بارداری نفخ نداره

من سر بچه هام داشتم همه رو ویار شدید تهوع و استفراغ بالایی زیادی بد ویاری و نفخ و یبوست و اسهال و تکرر ادرار و حس بویایی قوی تر از قبل و ...

ممنون عزیزم خدا کنه آزمایشم میدم مثبت باشه انشاءالله برای همه تون اول یه زندگی خوب آرامش امنیت رفاه ...

الهی آمین عزیزم ممنونم از دعای قشنگت

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

مبارکت باشه عزیزم بچه چندمی هستش

ممنون عزیز جان . اگر خدا بخواد بلا دور باشه چشم حس دشمن دور برم و تنش استرس اتفاق.های بد ازم دور باشه و سقط نشه

بچه چهارمی ... که البته بچه سومی 4 ماهه ام بود سقط شد 😟💔🌹🤲

هر چی‌ بده خیرهسالم باشه فقط همین

بله انشاءالله برای همه زندگی هاشون سرنوشت ها مسیر پیشرفت ترقی رشد هدف خواسته هاشون رویاهایشان علایق هاشون و خوشبختی عاقبت بخیری سعادتمندی شون سلامتی شون حال خوب شون مسیر و آدم های درست براشون رقم بخوره و حتی ازدواج حتی بچه دار شدند و تحصیل و شغل و ... 

انشاءالله 😭🌹❤️🤲

این می گم به خاطر اینکه شرایط خیلی سخت شکنجه عذاب آور درد رنج استرس اضطراب ترس نگرانی دو دلی تنهایی ...

ان شآءالله هر چی خیر و صلاحه همون بشه 

منم باردارم اوایل منگ بودم نمیدونستم میخوام نمیخوام 

با وجود فعالیت زیاد ماشاءالله بچه جاش امنه 

میام اینجا میخونم مثلا طرف میگه استراحت مطلقم حتی یه جسم کوچیک نیاید جابجا کنم 

میگم خدایا حکمتتو قربون 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ان شآءالله هر چی خیر و صلاحه همون بشه منم باردارم اوایل منگ بودم نمیدونستم میخوام نمیخوام با وجود فع ...

آره واقعا با اینکه من عاشق بچم خیلی ولی چند ماهه دارم اقدام می کنم ولی این سری اصلا نشد اقدام کنیم جدی 

ولی انگار واقعا باردار شدم ولی باورم نمیشه 

من بارداری قبلی هام توی بدترین. وحشتناک ترین حالت گذروندم و می فهمم چی به چی و نگران همه میشم به‌فکر همه هستم 

من حتی استراحت مطلق بودم ولی وضعیت من نمیشد اصلا استراحت مطلق داشته باشم و خب خیلی اذیت شدم استرس نگرانی اضطراب ترس وحشت و تحت فشار و تنش و .... 

آره واقعا با اینکه من عاشق بچم خیلی ولی چند ماهه دارم اقدام می کنم ولی این سری اصلا نشد اقدام کنیم ج ...

توکل کن بخدا منم بارداریهای قبلی سه ماه سردرد میگرنی داشتم با وجود بچه اصلا حالم افتضاح بود 

اینبار خیلی بهترم سه بار فقط سردردم گرفت 

هر بار بدن فرق میکنه

پس استرس نداشته باش 

برو آزمایش بقیه رو بسپار دست خدا

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم