2777
2789

امسال دوازدهم بودم ولی اصلا خوب نخوندم میخوام ترمیم بزنم تجربی ام 

یازدهمم خیلی خوب بود 

الان برا دوازدهم همش رو باید نهایی بدم دوباره برا ترمیم یا فقط ۶ تاش؟ 

دوزادهم همشو باید بدی یازدهم 6 تا چهار تا درس عمومی با زیست وشیمی

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوازدهم همشیازدهم ۶تاش

نمیشه از یازدهم انتخاب کرد که چه درسی رو امتحان بدیم یا باید همه 6 تا رو بدیم؟

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

امساال یازدهم 6 تا درس تاثیر داره تا حایی که یادمه از اخبار 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
یعنی الان پشت کنکوری هستی دیگه؟همش رو باید بدی

اره اصلا قصد نداشتم کنکور بدم 

یازدهمم رو معدلم خوب بود 

اما دوازدهم نه 

الان میخوام کنکور بدم فقط دوازدهم رو میتونم ترمیم بزنم یا یازدهمم باید بزنم؟

ینی یازدهمم باید بدم ؟ نمیشه فقط دوازدهم؟

یازدهم ندی اشکال نداره

منم پشت کنکورم نمیخام یازدهمو بدم فقط دوازدهم

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

اره اصلا قصد نداشتم کنکور بدم یازدهمم رو معدلم خوب بود اما دوازدهم نه الان میخوام کنکور بدم فقط دواز ...

اگه یازدهمت نهایی نبوده باید ۶ تادرس ۱۱ با همه دوازدهم رو بدی

میتونی یازدهم رو امتحان هم ندی ولی برات ۰ حساب میکنن اگه رشته خوب میخوای مجبوری یازدهم هم ترمیم بزنی 

۱۷ درصد تاثیر یازدهم 

۴۳ درصد تاثیر دوازدهم

۴۰ درصد هم کنکور

اگه یازدهمت نهایی نبوده باید ۶ تادرس ۱۱ با همه دوازدهم رو بدیمیتونی یازدهم رو امتحان هم ندی ولی برات ...

ن یازدهمم نهایی بودم 

اگه ۱۷ درصد از یازدهم داشته باشم  ۴۰ هم کنکور رشته خوبی میارم ب نظرت؟ 

ن یازدهمم نهایی بودم اگه ۱۷ درصد از یازدهم داشته باشم ۴۰ هم کنکور رشته خوبی میارم ب نظرت؟

اگه یازدهم نهایی بودی و راضی هستی لازم نیست اونو ترمیم کنی دیگه

نمیدونم معدل دوازدهمت چنده و رشته ات چیه 

ولی اگه رتبه زیر ۳۰۰۰ منطقه بخوای برای انسانی معدل دوازدهم حداقل ۱۸ و نیم باید باشه

اگه رشته های تاپ تجربی میخوای معدل  ۱۹ به بالا

البته فقط معدل هم نیست نمره هر درس هم مهمه 

مثلا اگه زیست و فارسی بالا باشه فرق داره با مثلا دینی و سلامت بالا باشه