2777
2789

ما واحد بغلی مون مستاجرن ولی الان سه ساله نشستن مثل قبلیا نمیرن خیلی بی ملاحظه هستن و بچه های بی ادب و کلی مهمون دارن و سر و صدا . کاش برن. دعایی چیزی هست که برن فقط . تدکرم میدی اهمیت نمیدن. لطفا اون چیزایی که تو مفاتیح هست رو نگید چون قبلا امتحان کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخواین واسه مردم دعا کنین؟ خودتون بلند شین از اونجا برین. اگه تمام چیزهای توی مفاتیح رو امتخان ...

کسی نمیخواد واسه مردم دعا کنه فقط برن آزار نرسونن . امیدوارم هیچکس به همساه بد مبتلا نشه . جای ما نیستین که قضاوت میکنید ما حتی در واحد آروم میبندیم کسی آدیت نشه ولی اینا تا سه شب میرن میان درو بهم میکوبن

شما مثل ما هستین واحد بالاییمون میشه گفت پر سر و صدا هستن درو محکم میکوبن صدای قدم هایی که محکم به زمین میکوبن و ...

ولی ما داریم تحمل میکنیم چون میدونیم با تذکر بدترشو انجام میدن