2777
2789

هزار تا کار کردم اما نمیتونم شلختگی کنار بذارم

دوره ی نظم خریدم خونمو باهاش خونه تکونی کردم اما بعد چند وقت باز روز از نو روزی از نو 

اینو بگم که دو تا بچه دارم که یکی ۶ساله یکی ۳ساله اما مشکلم هیچ ارتباطی به بچه ها نداره من کلا از کار خونه و نظم بیزارم از اینکه دورم شلوغه اصلا اذیت نمیشم از اینکه سینکم پره اصلا حس بدی ندارم 

این در حالیه ی خونه ی بقیه اصلا نمیتونم تحمل کنم که سینکشون پر باشه یا خونشون بی نظم باشه حتما پا میشم جمع و جور میکنم

جوری شده که به دوستام زنگ میزنم خواهش میکنم بهم راهکار بدن تا منم یکم منظم تر رفتار کنم جوری دعوامون میشه سر این شلخی و بی نظمی که بارها به کتک و دعوا ختم شده

خلاصه نمیدونم چه گلی به سرم بریزم 

دوره ی نظم و پازل نظمم خریدم اما رو من جواب نداده

افسرده نیستین احیانن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری میتونی راحت باشی سینکت پر باشه 🥺

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
افسرده نیستین احیانن

یکیو میشناختم یه زمانی همیشه بشدت خونه ش عین‌ماکارونی در هم بود واسه هر عروسی مهمونی لباس گرون وسایل گرون فلان حاضر بود بعد میگفت اعصابم نمیکشه فلانم‌‌نه بابا کدوم افسرده

در قدم اول باید ذهنتو اماده کنی باید برات مهم باشه که به مراحل حاد بی نظمی نرسی .باید خودت بخوای

برای سینک من خودم راهی که دارم اینه که تعداد ظرفای دم دستم رو کم گذاشتم اگر دو وعده غذا بخوریم و نشورم دیگه نداریم . این برام مثل یه زنگ هشداره اگر ببینم دیگه قاشق یا لیوانی نمونده سریع میشورم .

کارها رو تقسیم کن مثلا اول این اتاق بعد اون یکی بعد هال . اینجوری ذره ذره میری جلو و تمیز میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یکیو میشناختم یه زمانی همیشه بشدت خونه ش عین‌ماکارونی در هم بود واسه هر عروسی مهمونی لباس گرون وسایل ...

ایشون نرمال نیس افسردگیشون من هرچقدرم افسردگی داشتم بازم نظافت رعایت میکردم 

🥲منم اینطوریم فکر نمیکردم مشکل باشه تازه بهش به مامانم پز میدم میگم ببین الکی خودتو اذیت میکنی

عذر میخوام خودمو میگم نمیدونم چه مرضی هست که خونه ی بقیه خودمو ملزم میکنم ظرفاشونو بشورم اما بیا سینک خودمو ببین وحشت میکنی

بعد در کل همیشه خودمو بچه هام اراسته هستیم و اتو کشیده 

همسرم همیشه باید لباشاش خط اتو داشته باشه اگه ادکلن نزنه خودم میزنم

هر که از بیرون ببینی فکر میکنه خیلی منظمم اما  فقط تو خونه داری ضعیفم 

اشپزیمم خوبه و همه تعریف میکنن

در کل خودمم فکر میکنم افسرده اماما از روز اول ازدواجم این مشکل دارمدر کل ادم شادی هستم نمیدونم بخدا ...

شما یه افسردگی پنهان دارین از صحبتاتون متوجه شدم خونه دیگران راضی نیستین شلخته باشه برعکس خونه خودت راضی 

این افسردگی پنهان چیزی اذیتت میکنه ک با مسائل مربوط دورت اون ب دست فراموشی سپردی دکترمراجه کن عزیزم این ن تنبلی ن افسردگی معمولی

ببین اول جمع و جور خونه فقط مهمه، 

خونه ک جمع باشه فکرت بازمیشه .

خب یجی نباید رمین باشه مثلا اگر چیزی رو یه ساعت دیگه لازم داری، اون لحظه باید جمع شه .تاهروقت لازم داشتی بیاری.

دوم انقدر دکوری و وسایل اضافه توی خونه نباشه همه رو جمع کن بزار انباری .

سوم اگر حال نداری جمع و جور کنی همه رو بریز یه گوشه، ک کل خونت بجز اون گوشه تمیز باشه .

یه نپتون و مشمبا یه گوشه حالت باشه فقط ک هی نپتون کنی بعد از خوردن .

چون ممکنه جارو برقی زورت بیاد .

جان من بگو تو چیکار میکنی که سینکت خالی باشه همیشهمال من انگار ظرفام تولید مثل مکنن

گلم ب علت تفسردگی پنهانی ک دارین لطفا ب دکتر مراجعه کنید

دوم کارات شبا ک خوابت نمیبره تقسیم کن شب ک بیداری شام خوردی ظرفت بشور

نظافت اول صبح مثلا تخت بعد بیداز شدن مرتب کن پشت سرت دستشویی بشور

حمام رفتی توحمام لباس تنت نیس بشور حمام بعد خودت بشور

تقسیم کن عادت بده یواش یواش