2777
2789
عنوان

با رتبه بیست هشت هزار پزشکی قبول شوید 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 93 پست
فقط ۴ استان سیستان گلستان کردستان و بوشهر امسال بومی هاشون با رتبه بالاتر قبول شدن تعهدی مربوط ...

اوتا طرفیت هاش بیش از حد زیاد شده ولی بقیه شهرا هم اضافه تر کرده بودند . 

من اصلا کاری ندارم  چه شهری شما بگو  عشق اباد . مهم اینه قبولی پزشکی با رتبه عای بسیار بالا وجود داشته . این ها در اینده پزشک خواهند شد . هر چند به اسم .  ما با قبولی بالا پزشکی کار داریم 

و پیش ساز اموزشی وجود ندارد برای این ها. 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

آخه رتبه برتر ها معمولا ترجیح میدن پیراهای خوب برن اما پزشکی تعهدی نرن

چون واقعا فرسوده کنندس تا درسشون تموم شه طرح رو بگذرونن تموم موهاشون سفید میشه

واسه همین کسایی که رتبه هاشون بیشتر شده نزدیک همون 10 هزار اینا میرن تعهدی اونم احتمالا بخاطر اسمش میرن یا اینکه خیلی دیگه علاقه دارن عاشق این رشته هستن

وگرنه خیلی سختی و زحمت داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا قبول شدن انگار امسال زیاد گرفته

هوار مافیای پزشکی بخاطر یکمی تعهد در اومده قرار بود کل ظرفیت پزشکی بشه  ۱۶ هزار تا که شد ۱۴ هزار تا از سال بعدم ازین خبرا نیست عزت زیاد بای

خیلیا قبول شدن انگار امسال زیاد گرفته

نه عزیز همچین چیزی نیست    فقط امسال ۴ استان سیستان و بلوچستان   گلستان   کردستان و بوشهر افزایش ظرفیت تعهدی داشتن و باعث شده فقططط بومی های همین استان ها با رتبه های بالاتر نسبت به سال های قبل قبول بشن    ابدا مربوط به کل کشور نیست    این قضیه فقط مال امسال بوده فقط هم همین استان ها

چند مورد وارد استثنا رو که شاید برای استان هایی با سهمیه خاص هستن رو نمیشه به همه تعمیم داد بله ۹۹ د ...

دندان دارو : ایا ما برایت یک شوخی هستیم؟  قبولی دندان دارو انقد رتبش بالا نرفته قبولیش . پس یعنی ظرفیت های پزشکی اضافه تر میاد بعد ایناس .

حتی شما بگی ۱۴ هزار تای اول برند پزشکی خودت داری میگی ۱۴ هزار تا . یعنی یک نفر با ده هزار منطقه .  کاملا شانس قبولی تعهدی داره .‌

من توضیحاتم دادم . نظر شما هم محترم .

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

منم همین گفتم زیر ساز و پیش ساز باید اماده کنندصندلی های تخصص سال عای خیلی هاش خالی میموند .

بله اما من موافق این نیستم انگشتم رو به سمت دانشجویی بگیرم که اون هم قربانیه

بهای کارت دانشجویی دانشجوی تعهدی 10 سال از جوانیشه.

28 هزار کشوری 7هزار منطقه یکه جای تعجب نیست بنظرم

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

اوتا طرفیت هاش بیش از حد زیاد شده ولی بقیه شهرا هم اضافه تر کرده بودند . من اصلا کاری ندارم چه شهری ...

شما یه چیزی فقط داری میشنوی داخل حیطه نیستی    کجا قبولی با رتبه عادی شده رشته پزشکی؟   اصلا همچین چیزی نیست     فقط اون ۴ استان امسال زیاد تعهدی گرفتن     بقیه نه تنها افزایش ظرفیت نداشتیم که کاهش هم داشتیم   فقط تعهدی تهران نسبت به سال پیش ۲۵۰ نفر کاهش داشته    بقیه هم همینطور     در ضمن   پزشکان بیسواد سهمیه ای هستند   نه تعهدی 

بله اما من موافق این نیستم انگشتم رو به سمت دانشجویی بگیرم که اون هم قربانیهبهای کارت دانشجویی دانشج ...

کجا من انگشتم سمت دانشجو گرفتم؟ از اول تاپیک دارم میگم اصلا پیش ساز ژمینه ای نیست . اتاق جا نداره شما اصلا مریض ببینی .  هر چند گروه بندی میشی بازم جا نیست . 

خود دانشجو تعهدی خودش قبول کرده تعهدشو اومده رشتش تحمیل نشده یک توافقیه با این رتبه ای که داره تعهدی بره .

هفت هزار هم زیاده برا پزشکی . هر چند که از هفت هزار هم بالاتر بوده قبولی میگم‌ من تا ده هزار هم دیدم .‌و دوستام که مشاورن بالاتر 

این برا شما کمه ؟  اصلا شما وارد دانشگاه علوم پزشکی شدی وضعش دیدی ؟ 

شما یه چیزی فقط داری میشنوی داخل حیطه نیستی کجا قبولی با رتبه عادی شده رشته پزشکی؟ اصلا همچین چ ...

تو نظرم گفتم حتی شما بگو عشق اباد . تهران معلوم در این دسته نیست و کم میکنه . تهران تیپ یکه 

به نظرم با رتبه ده هزار نه هزار وقتی پزشکی قبول میشس هر چند تعهدی دیگه عادی شده

تو نظرم گفتم حتی شما بگو عشق اباد . تهران معلوم در این دسته نیست و کم میکنه . تهران تیپ یکه به نظرم ...

این رتبه هایی که شما میگی فقط مربوط به همون چند استانی هست که گفتم   خصوصاااا سیستان و در درجه ی بعد بوشهر    گلستان و کردستان حتی با این رتبه نیاوردن امسال     اینم به خاطر این بوده که پزشک ها حاضر به خدمت در مناطقی مثل سیستان نبودن  مجبوری به این استان ها فقط امسال ظرفیت ویژه دادن    اینکه شما کلا داری قبولی رشته پزشکی رو میبری زیر سوال به خاطر این چند استان درست نیست      

این رتبه هایی که شما میگی فقط مربوط به همون چند استانی هست که گفتم خصوصاااا سیستان و در درجه ی بعد ...

تو تاپیک گفتم قبولی شاهرود و استان سمنان 

دیگه جواب نمیدم چون حرفا تکراری شد و من حرفم زدم.

پزشکی که نتونند اموزش بدند و با بیفکری فقط ظرفیت زیاد کنند این راهش نیست .‌

من اصلا میگم با صد هزار بگیرند ولی بتونند اموزش بدن. کسی هم پزشکی رو زیر سوال نبرد 

موفق باشید 

تو تاپیک گفتم قبولی شاهرود و استان سمنان دیگه جواب نمیدم چون حرفا تکراری شد و من حرفم زدم.پزشکی که ن ...

همینه دیگه اطلاعات کافی ندارید ولی حق به جانب هستید    به دلیل اینکه ظرفیت ویژه دادن به این استان ها طرف تو شاهرود درس میخونه محل خدمتش ولی سیستانه    یعنی اون قبولی متعلق به بچه سیستانی یا بوشهری هست    کای از این کد رشته ها داشتیم امسال   و همشون متعلق به اون ۴ استان و قبولیش هم برای بومی های صرفا همون استانه    به طور مثال دانش آموز بومی بوشهر  تعهدی شهرش قبول میشه  منتهی در دانشگاه مشهد درس میخونه اما محل خدمت شهر خودش که همون بوشهر هست    امیدوارم متوجه شده باشید 

همینه دیگه اطلاعات کافی ندارید ولی حق به جانب هستید به دلیل اینکه ظرفیت ویژه دادن به این استان ها ...

فکر کنم شما متوجه نشدید . خیر محل خدمتش هم همون استان سمنانه .  کاملا هم باهاش در ارتباطم نه اینکه صرفا تو فضا مجازی دیده باشمش یا از کسی شنیده باشم

موفق باشید 

خوش به حالشون خاک بر سر زمانه من با ۳۰۰۰ هیچی نشدیم

زبان ما زیر هزار به زور پزشکی می آورد

الآن پزشکا تشخیصاشون درست نیست

در آینده چه شود؟؟!!!!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️