بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا...این چند وقته اقدر حرص خوردم و گریه کردم ک خدامیدونه جالبیش اینه هم اونایی ک حالم و بد کردن ت ...
منتظر نباش تو این دنیا عدالت وجود نداره. همسر من هیچ گناهی نکرده بود پاک پاک بود. فوت کرد منو با دو تا بچه تنها گذاشت. مردای بد و ظالمن دارن زندگی میکنن
منتظر نباش تو این دنیا عدالت وجود نداره. همسر من هیچ گناهی نکرده بود پاک پاک بود. فوت کرد منو با دو ...
خدا رفتگانتون بیامرزه
خدا صبر اتفاقی که افتاده رو میده اگ کسی حال و روز منو بفهمه شاید از بیرون نتونه تحملش کنه ولش مثل اینکه میشه
فقط و فقط از خدا میخوام اونایی ک دلم شکوندن و ب معنای واقعی ب اون حدی ک نباید رسوندنم هیچ صبری برای هیچکدوم از اتفاقات و دردایی ک براشون پیش میاد نداشته باشن
اخه از بچگی تو سختی بودم. کم کم داشت زندگیم راحت میشد همسر عزیزم آسمونی شد
میفهمم چی میگی قشنگم خیلی خوب درکت میکنم چون خودمم سختی زیاد کشیدم و معتقدم اگر این سختی ها نبود الان یه ادم بادرک و فهمی ک الان هستم نبودم باعث شد روحمم رشد کنه و الانم یکم از سختی هام فارغ شدم
خدا صبرت بده خدا کمکت کنه الهی از این امتحان های الهی سربلند بیرون بیای