2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جووون خوب کردی👍😁😁

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

چیا بهش گفتی؟بگو و روحمون رو نوازش کن🫠

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چجوری 😅😅😅

انگار این لاشی بعد مدت ها زنگ زد چص ناله کرد زیاد رو ندادم 

بعد دوباره زنگ زد و خود به خود گرم گرفت و تعریف کرد که تو کافه با دخترا تخته نرد بازی کرده و برده و..

منم زیاد اهمیت ندادم

بعد فرداش دوباره 

زنگ زد که با دوستاشون رفتن کافه اونا هم با پارتنراشون اومده بودن و دوست تا دختر آورده بوده رفیقش که با این کانکت شن 

منم گفتم فازت چیه خودت میای التماس میکنی الان به من چه این غذیه 

برگشت گفت دختره یه سال بزرگتر بود،خیلی با آبرو و متین بود و بچه فلان منطقه بود و خیلی باهام گرم گرفت منم گفتم نه من یکی دیگه رو دوست دارم 

رو ندادم بهش،

منم به اکسم گفتم دختری که ۱۰شب باهات میاد بیرون با آبروعه ؟

بعد فرداش دوباره زنگ زد که با دوستاشون رفتن کافه اونا هم با پارتنراشون اومده بودن و دوست تا دختر آور ...

غذیه🥴

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اونم گفت نهه اجازه نمی‌دم پشت سر کسی که نمیشناسی حرف بزنی نهه😂

همینطوری داشت خودشو پاره میکرد و از دختره تعریف میکرد 

منم برگشتم گفتم‌ طرف چیو میگیری دختری که ۱۰شب با اون همه پسر غریبه می‌ره کافه معلومه خرابه 

و برگشتم گفتم پز فلان منطقه رو هم نده مگه من پز اینو میدم که بابات زیر دست بابامه 

😂(واقعا قصد توهین نداشتم ولی خواستم بره به درک)

گفتم من هدفم فقط درسمه هر روز ۸ساعت درس میخونم،حتی برا ناهارمم وقت ندارم چه برسه به تو هول که نه شخصیت داری نه سواد نه هدف نه اخلاق و قیافه 

گفتم گورتو گم کن نوشت موفق باشی بلاک کرد😂