2777
2789
عنوان

تابحال شده یک پسری تو دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 76 پست
پسر دانشگاه هم لاشی بود تلفنی مزاحمت ایجاد کردچنان حالشو گرفتم ازش مدرک جور کرده بودم گفتم میرم شکای ...

وای دقیقا سر منم اومد

مرتیکه نجس پشت کوهی

بعد جالبه همسرم رفت زدش

بابای پسره حالا میگف دیه میگیرم ازتون😃

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چکارت کرد ؟

یک سناریو مثل تجاوز درست کرده بود یک همدست هم با خودش آورده بود محاصره ام کردند، بردم یک گوشه، جزئیات یادم نیست خیلی دوست ندارم بهش فکر کنم، اون لحظه خشکم زده بود، بهم چسبیده بود یا خیلی نزدیک 

یک سناریو مثل تجاوز درست کرده بود یک همدست هم با خودش آورده بود محاصره ام کردند، بردم یک گوشه، جزئیا ...

خدا لعنتشون کنه

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

الانم نداری؟

نه

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

ولی من چون خیلی مضطرب شدم اون شب کابوس دیدم و نخوابیدم..کلا تا دو هفته حالم بد بود

عزیزم💔 چون ترسیدی 

من ک وابستگی داشتم متاسفانه 💔☹️ با اینکه اونا قصد سواستفاده داشتن فقط

یعنی چی چیکار کردن مگه

رفتم امضا بگیرم 

یهو انگار داشتن از ماتریکس خارج میشدن

مثل مردایی که میخوان تجاوز کنن اونطوری شده بودن 

دانشگاه هم خلوت بود و سوت و کور هیچ کس نبود فقط یه کلاس برقرار بود تو دانشگاه 

فکر کن واسه یه امضا منو نیم ساعت معطل کردن گفتن بشین 

ولی وقتی نشستن بهشون با انگشتم با یه حالتی گفتم حواستونو جمع کنین وگرنه کار دستتون میدما 

نمیدونم چی پیش خودشون فکر کردن هر دو هم سمت دار بودن خیر سرشون 

وای دقیقا سر منم اومدمرتیکه نجس پشت کوهیبعد جالبه همسرم رفت زدشبابای پسره حالا میگف دیه میگیرم ازتون ...

فکر کن با من دم دفاعم این کارارو کرد 

یعنی اعصاب برام نمونده بود 

دفاع خودش اون همه استرس داره حالا یه بی سرو پا هم مزاحمت بشه 

منم به دوستام و خانوادم گفته بودم بابام گفت صبر کن تا دفاع کنی بعد تهدیدش کن 

عزیزم💔 چون ترسیدی من ک وابستگی داشتم متاسفانه 💔☹️ با اینکه اونا قصد سواستفاده داشتن فقط

اره منم اگر همینجوری دست میزد بدم نمی اومد ولی من رو گیج و مضطرب کرد یهو اومد هولم داد مجبورم کرد باهاش را برم کلا کنترلم کردم