2777
2789
عنوان

توروخدا یکی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 43 پست
دفترچه اینا میخواد برا نوبت گرفتن؟یا همینجوری برم فقط هزینشو بدم

نه موقعی که رفتی اصلاً کد ملیتو نده چون ثبت میشه پیامکش براشون میره فقط اسم و فامیلتو بگو و بهشونم بگو بیمه ندارم آزاد حساب کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای خوب بشی تحمل کن دیگه حداقل پونه دم کن بخور زردچوبه تو شیر دم کن بخور هردو چرک خشک کن طبیع ...

اخه اون همه قرص عفونت خوردم پس چرا اثر نمیکنن پماد هم داده بود گفت هروقت خارش داشتی بزن اونم فقط یه روز خوبش میکرد

اخه اون همه قرص عفونت خوردم پس چرا اثر نمیکنن پماد هم داده بود گفت هروقت خارش داشتی بزن اونم فقط یه ...

یه ماه فولیک اسید بخور ویتامین ۹ هست 

سیستم دفاعی بدن و میبره بالا 

بعضی وقت ها انقد انتی بیوتیک میخوریم بدن دیگه واکنش نداره اثرش از بین میره 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

یه ماه فولیک اسید بخور ویتامین ۹ هست سیستم دفاعی بدن و میبره بالا بعضی وقت ها انقد انتی بیوتیک میخور ...

یه قرصی داده بود ۳روز یبار باید میخوردم یکی هم اسمش بادم نیس چی بود هرروز میخوردم که واسه همه عفونتا میدن فک کنم واسه عفونت باکتریایی بود یه پماد هم داده بود دوبار رفتن دکتر هردو همینارو دادن خوردم ولی تاوقتی میخورم خوبم تا تموم میشه شروع میشه باز

عقد نیستی رابطه چیه

رابطه نداشته باش بعد پشیمون میشیا

برو دکتر قرص میده اگ بکارت نداشته باشی پماد میده. منظورم ابنه درصورتیک عروسی کرده باشی پماد با اپلیکاتور بزنی جواب میگیری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙