2777
2789

به خواهرم داشتم اسمس میدادم دو تا شیرین کاری دخترمو تو خونه بابام تو دو‌قسمت ولی داخل یک اسمس بهش میگفتم مثلا فرض کنید الف و ب بعد دیدم جواب داده ذوق کرده تعجب کردم اصلا به قسمت الف واکنش نشون نداده بود بعد یهو چیزی ازم پرسیدمنم گیجه گیج بعد گفت خودت تو اسمس گفتی زن‌بابام زن‌داداشم اینا غذای عیدو اول صبحی حذف کردن گفتن معده درد میگیریم منم‌بهیچ‌عنوان همچین چیزی ننوشته بودم حتی تو فکرو عقیده من نبوده در واقع بجای اون الف که گفتم همچین اسمسی براش رفته بود عکسشم برام‌فرستاد منم عکس اسمس خودمو‌براش فرستادم از تعجب هر دو شاخ درآوردیم‌و‌نمیدونیم‌ چرا یعنی‌ چی؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برای من پیش اومدهمن یه پیامی چند ماه پیش یه شوهرم دادم چن روز پیش داشتیم‌پیام بازی میکردیم دیدم ...

اخه پیامی رو که من نوشتم واسه خواهرم نرفته بجاش یه چیز دیگه که اصلا من ننوشتم رفته 

اخه پیامی رو که من نوشتم واسه خواهرم نرفته بجاش یه چیز دیگه که اصلا من ننوشتم رفته

خوب منم همینجوری شده بود میگم

شاید اینو پیامو قبلا خودت فرستادی یا کسی فرستادا الان گوشیت هنگ کرده الان واسه خواهرت رفته