2777
2789

چطور

وقتی می‌بینید بقیه دارن آرزوی شمارو زندگی میکنن خیلی سخته

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بلند پرواز نبودم. کم و بیش به اهدافم رسیدم. باید صبور بود و از تلاش دلسرد نشد.‌

من رشته مورد علاقم رو نیاوردم میشه یه لحظه نظرت رو بگی 

دهم و یازدهم رو مریض بودم نتونستم بخونم و دوازدهم هم خوب نخوندم ولی بعدش دوسال پشت موندم و واقعا خوندم ولی هیچ کلاسی نرفتم چون پایم ضعیف بود نتونستم از پسش برنیومدم امسال هم تا فروردین خوب پیش رفتم بعدش خراب کردم و نتونستم قبول شم از طرفی ازاین شرایط خستم و هیچ امیدی ندادم از تکرار خستم حسابداری آوردم میدونم خوب نیست نمیدونم چیکار کنم رشته موردعلاقم فیزیوتراپی بود

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

من رشته مورد علاقم رو نیاوردم میشه یه لحظه نظرت رو بگی دهم و یازدهم رو مریض بودم نتونستم بخونم و دوا ...

به نظر من تنها در صورتی پشت کنکور بمون، که بدونی امسال متفاوت می خواهی عمل کنی. اگه همون روش دو سال قبل را ادامه بدی، به احتمال زیاد به نتیجه مشابهی می رسی...

ببین کجای کار اشتباه کردی، نه برای سرزنش خودت...بلکه برای اینکه درستش کنی. به گذشته نمیشه برگشت‌. الان ببین چکار می تونی بکنی؟ اگه افسردگی داری، حتما درمان کن چون کارایی را به شدت میاره پائين. درسی ضعیف هستی، ببین چکار میشه کرد براش 

اگه هم دیگه قصد پشت کنکور موندن نداری، همین رشته حسابداری را به عنوان مهارتی که برای شاغل شدن نیاز داری بهش نگاه کن و از پایه خوب یاد بگیر. بپذیرش

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
به نظر من تنها در صورتی پشت کنکور بمون، که بدونی امسال متفاوت می خواهی عمل کنی. اگه همون روش دو سال ...

من به خودم دیگه مطمعن نیستم یعنیاون روز سعی کردم یکی از کتاب هارو بخونم ولی اصلا نتونستم بازش کنم  بابام میگه کلاس ثبت نام کن میترسم پشت بمونم و باز نشه و میترسم برم همین حسابداری چند سال بعد پشیمون شم و اون آدمی نشم که میخواستم میترسم اشتباه کنم ببخشید خیلی ازتون سوال پرسیدم به نظرتون حسابداری چطوریه میشه باهاش مهاجرت کرد درآینده چطوری میشه ممکنه کلا هوش مصنوعی جاش رو بگیره؟