الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره چند تا از اطرافیانم از قدیم الان یکسال پیش هم یکی دیگه زندگیش از این رو به اون رو شد خانوادگی فقط خونه خوابیدن مسافرت میرن و خرجای لاکچری در حالیکه قبلش خییییلی زندگی معمولی داشتن دوستم از یه خانواده بسیار فقیر عروسشون شد پا قدم خوبی داشت😅
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
@دوست_قدیمی_شما سلام عزیزم خوبی الان لایک کردی منو خواستم بگم که با اینکه از شما هیچ شناختی ندارم ولی نمیدونم چرا برام انرژی مثبت هستید قبلا هم پستام لایک کردین
انشاءالله که زندگی بر وقف مرادتون باشه 😍😘
امضا بهار گیلانی😄
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
@دوست_قدیمی_شما سلام عزیزم خوبی الان لایک کردی منو خواستم بگم که با اینکه از شما هیچ شناختی ندارم ...
سلام عزیزمممم... ممنونم. چه حس قشنگی رو آخر شبی بهم منتقل کردی.
خدا خیرت بده.
ممنونم از دعای خیرت.
خوشحالم نردی خدا خوشحالت کنه
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...