خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 3880 عنوان وقتی انگشتر دست میکنم این جای مو های دستم جلوه خیلی زشتی داره 315 بازدید | 15 پست حتی وقتی مو های دستم رو بر میدارم چه با ژیلت چه با موم اون جاش که حالت دون دون داره دستم رو زشت نشون میده چیکار کنم نباشه قسمت روی دست انگشتر و دست بند توی دستم زشت نشون داده میشه میخوام صاف باشه پوست دستم 1404/07/23 | 22:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3980 لیزر حالت دون دون و از بین میبره ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4928 عزیزم دست طبیعی انسان همینه، از فاصله نزدیک فیلم بگیری مشخصهاونایی که میبینی صافه طرف صدتا فـ یلتر انداخته و نورپردازیشون در حد پروژکتور استادیوم آزادیه لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 3880 لیزر حالت دون دون و از بین میبره لیز نمیتونم برم چون موهام نازک هست گفت نمیشه نازک و بور هست ولی جای دون دون اش میمونه
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 3880 لیزرنوره لیز نمیتونم برم چون موهام نازک هست گفت نمیشه نازک و بور هست ولی جای دون دون اش میمونه
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 3880 لیزر لیز نمیتونم برم چون موهام نازک هست گفت نمیشه نازک و بور هست ولی جای دون دون اش میمونه
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 3880 عزیزم دست طبیعی انسان همینه، از فاصله نزدیک فیلم بگیری مشخصهاونایی که میبینی صافه طرف صدتا فـ یلتر ... دیدی اون دست های که مدل طلافروشی ها میشن چقدر دست هاشون سفید و صاف صاف هست ادم دق میکنه دست اونا میبینه
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 21742 لیز نمیتونم برم چون موهام نازک هست گفت نمیشه نازک و بور هست ولی جای دون دون اش ... اونا رو همه دارن...حساس نشو...یا با پودر موبر بزن بهتره. ❤️❤️
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 3880 لیزرنوره نوره که بدتر میکنه سیاه میکنه دست رو
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4928 دیدی اون دست های که مدل طلافروشی ها میشن چقدر دست هاشون سفید و صاف صاف هست ادم دق ... ف.یلتره باور کنکل فیلمهای کلینیکهای زیبایی هم با فی.تلر این مدلی میشه، دیگه یه صاف شدن پوست چیزی نیست اصلااگه ویدیو میخوای دنبال برنامههایی که بقیه باهاش کار میکنن بگرد.اگر هم عکسه با فوتوشاپ میتونی راحت درش بیاری لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 3880 ف.یلتره باور کنکل فیلمهای کلینیکهای زیبایی هم با فی.تلر این مدلی میشه، دیگه یه صاف شدن پوست چیزی ن ... نه من واقعی میخوام مثلا دست میکنم میرم مهمونی اینا خوشکل باشه همین
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4928 نه من واقعی میخوام مثلا دست میکنم میرم مهمونی اینا خوشکل باشه همین پوست دستت رو مرطوب نگه دار آبرسان بزن بعدش هم مرطوب کننده، ماسک دست هم داریم میتونی یه وقتا استفاده کنی لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
خسته۴۶۶۸۵۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 3880 پوست دستت رو مرطوب نگه دار آبرسان بزن بعدش هم مرطوب کننده، ماسک دست هم داریم میتونی یه وقتا استفاده ... ماسک دست چیه تا حالا ندیدم