2777
2789

حتی  وقتی  مو  های  دستم  رو  بر میدارم    چه  با  ژیلت  چه  با  موم   اون  جاش که  حالت  دون  دون  داره  دستم  رو  زشت  نشون  میده  

چیکار  کنم  نباشه  قسمت  روی  دست  انگشتر  و  دست بند  توی  دستم  زشت  نشون  داده  میشه   

میخوام  صاف   باشه  پوست  دستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دست طبیعی انسان همینه، از فاصله نزدیک فیلم بگیری مشخصه

اونایی که میبینی صافه طرف صدتا ف‍ـ یلتر انداخته و نورپردازیشون در حد پروژکتور استادیوم آزادیه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عزیزم دست طبیعی انسان همینه، از فاصله نزدیک فیلم بگیری مشخصهاونایی که میبینی صافه طرف صدتا ف‍ـ یلتر ...

دیدی  اون  دست  های  که  مدل  طلافروشی  ها  میشن  چقدر  دست  هاشون   سفید  و  صاف  صاف  هست  

ادم  دق  میکنه  دست  اونا  میبینه

دیدی اون دست های که مدل طلافروشی ها میشن چقدر دست هاشون سفید و صاف صاف هست ادم دق ...

ف.یلتره باور کن

کل فیلم‌های کلینیک‌های زیبایی هم با فی.تلر این مدلی میشه، دیگه یه صاف شدن پوست چیزی نیست اصلا

اگه ویدیو میخوای دنبال برنامه‌هایی که بقیه باهاش کار می‌کنن بگرد.

اگر هم عکسه با فوتوشاپ می‌تونی راحت درش بیاری

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ف.یلتره باور کنکل فیلم‌های کلینیک‌های زیبایی هم با فی.تلر این مدلی میشه، دیگه یه صاف شدن پوست چیزی ن ...

نه  من  واقعی  میخوام  

مثلا  دست  میکنم  میرم  مهمونی  اینا  خوشکل  باشه  همین

نه من واقعی میخوام مثلا دست میکنم میرم مهمونی اینا خوشکل باشه همین

پوست دستت رو مرطوب نگه دار 

آبرسان بزن بعدش هم مرطوب کننده، ماسک دست هم داریم می‌تونی یه وقتا استفاده کنی