2777
2789
عنوان

فیلر چونه بزنم یا نه ببینید نیازه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 23 پست
خوشگلی 💕 حالا من رفتم زدم پایین اومده بهم نمیاد میخواستم جلو بیاد فقط گفت بهرحال ژل چونه پایین میاد ...

میشه از چونتون عکس بفرستید اگه ممکنه 

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است
از نیمرخ باید بزاری حاجی

گذاشتم

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه از چونتون عکس بفرستید اگه ممکنه

بفرمایید خخخ

من چون کارش خوب نبود دگ نرفتم وگرنه با توجه به پروجکشن بینیم یک سیسی دگ میخوام 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

بفرمایید خخخمن چون کارش خوب نبود دگ نرفتم وگرنه با توجه به پروجکشن بینیم یک سیسی دگ میخوام

چند وقته زدید چند سی سی چون میگن بار اول جذب میشه و اینا

چند وقته زدید چند سی سی چون میگن بار اول جذب میشه و اینا

دوماه زدم

اودری ام 

بار اوله نمیدونم 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

دوماه زدماودری ام بار اوله نمیدونم

پزشک بود کسی که تزریق کرد براتون؟ 

اودری تا حداقل ۱۰سال میمونه اینو از یه پزشک زیبایی شنیدم

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

پزشک بود کسی که تزریق کرد براتون؟ اودری تا حداقل ۱۰سال میمونه اینو از یه پزشک زیبایی شنیدم

اره

جدی؟ از خوب بودن ژله یا از بدی؟ میدونی چقد ارزون بود هر سیسی نهصد 

اره جدی؟ از خوب بودن ژله یا از بدی؟ میدونی چقد ارزون بود هر سیسی نهصد

نگران نشو ولی اصلا خوب نیست فیلر بدنه بهتزه آنزیم بزنی

هیچ پزشکی ندیدم اودری بزنه برای صورت

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘