از دکتر شکایت کردم. به خاطر بلفارو پلکم کوتاه شده و چشمم باز میمونه. البته کمه. ولی توی خواب کامل بازه. خشکی چشم گرفتم دائم دارو مصرف میکنم. کسی تجربه داره؟ مدارک بردم پزشک قانونی منتظرم وقت تعیین کنن برای کمیسیون سه نفره
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
البته تعجب هم نکردم چون قبلش هم دیده بودم مدیر همون کیلینیک که ازشون قصد شکایت داشتم تو نظام پزشکی هم کارمند بود و صاف پروندمو بردم دست خودش.منو فرستادن فلان جا گفتن برو یه برگه بگیر بیار .تا رفتم اومدم گفتن پروندتو بردی که.در حالی که کامل مطمئنم پروندم دست خودشون بود و چیزی بهم ندادن.خدا خیرشون نده از سال۹۸تا الان فحششون میدم
اکثر کسایی که این عمل میکنن اینطوری میشن باید از اول پیش یه کار درست میرفتی
چیزی دستتو نمیگیره تو دادگاه ها آواره میشی کلی پول خرج میکنی با این نمیتونی مدرکشو باطل کنی که نهایت بگه بیاره ترمیم کنم یا خسارت بده که اون خسارت پای دادگاه میره