2777
2789
من خیلی مشکلات داشتم از تست زدن هراس داشتم همش فیلم موسسه هارو نگاه میکردم ولی اصلا بازدهی نداشتم مش ...

وای خدا منم همینطوریم فقط میخوام فیلم ببینم بعد تا بخوام تست بزنم که خیلی خستم  چیکار کردی خوب شدی

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

عزیزم من میتونم فیزیکو از کلاس رفتن حضوری خیلی راحت بفهمم جوری که مفهوم همشو درک کنم بعد میتونم بیان ...

اگه حضوری میبینی که عالی 

نه وقتی حضوری میری دیگه فیلم نبین فقط تست بزن

روش تست که معلومه باید بزنی دیگه😅😂

ولی خب جلسه ی اول همششون راهنمایت میکنن چیکار کنی

ببین میدونم سخته خودمم استرس دارم ولی وقتی جواب سوالتو میخوای از الان میشه ؟میرسم؟ تست زدن سخته؟ درس خوندن سخته؟ جواب همشون اره ست تنها راه حلش اینه کتابو باز کنی بخونی فلیمشو ببینی تست بزنی انقدر تست بزنی انقدر تلاش کنی که برسی فقط همین.

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دیر نیست، بگی دیرت همون پرستاری رو هم نمیاری فقط شروع کن خوبم بخون، تستت درست همه چی سرجاش، سال ...

بخدا راضیم به اتاق عمل پرستاریم عشقمه 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

پس تستو چیکار کنم عزیزم

گفتم بهت 

ببین این دقیقا استراتژی امسال من بوده و جواب گرفتم ازش البته من واقعا عاشق درس شیمی بودم و قبل از ورود به دبیرستان یه چیزی از شیمی کل پایه ها میدونستم واسه همین با اینکه شیمی امسال مثل اردیبهشت پارسال واقعا سخت بود اما ۳۸ درصد زدم زیست هم که فقط تشریحی خوندم و بدون هیچ تستی البته واسه قسمت ژنتیک زیست دوازدهم سوالای کنکور سالای قبل رو باید بزنی اونم نزدیک ۴۵ درصد 

ریاضی فقط چهارتا سوال احتمال و فیزیک هم واقعا نمیدونم چطوری جمع شد اما ۲۰ درصد زمین هم اردیبهشت واقعا ساده بود و به نظرم تا ۵۰ درصد با  مطالعه روزنامه وار کتاب هم میتونی بزنی البته بستگی به درجه سختی سوالای اون سال هم داره

خودم امسال قبول شدم 😅😉

تروخدا از کی شروع کردی نهاییارو چطور میخوندی 

برنامه ریزی کن میرسی رو کاغذ برنامه ریزی کنخودتو موظف بودن انجام بدی حتما بعد ویدیو تست هم بزنمرور ه ...

قلمچی سوالاش فضاییههه 

من صفرصفرصفرررررر بودم و هستم حس میکنم خاک تو سرم نشستم زیست خوندم ۶ماهه فقط زیست خوندم از منفی شدم ...

خب از الان شروع کن اونارو پیش ببر چطور تو زیست قوی شدی به منم بگو 

اگه حضوری میبینی که عالی نه وقتی حضوری میری دیگه فیلم نبین فقط تست بزنروش تست که معلومه باید بزنی دی ...

ممنونم ایشالله بهترین رشته رو قبول شی

واقعا؟ مبارک باشه🌱ی مشاوری گفت سال دیگ پرستاری میشه مثل پزشکی و سخت میشه بخاطر کاهش ظرفیته از اون م ...

مرسی عزیزم 

ببین من همونی ام که تو فامیل همه از کلاس اول بهش میگفتن خانم دکتر و همین موضوع باعث استرس خیلییییی شدید من شده بود تماسای فامیل حرفای آشناها با اینکه سال اولم بود اما حتی فک کردن به پشت موندن هم اذیتم میکرد 

از طرفی واسه دانشگاه آزاد خانواده هیچ حمایتی از من نمیکردن و با اینکه آزاد تهران آورده بودم اما الان دارم دولتی مرکز استان خودم ثبت نام میکنم 

شما دستت باز تره طبق تایپیکات واسه آزاد هم مشکلی نداری پس واقعا نگران نباش درصدا رو تو یکی از کامنتا گفتم معدل هم ۱۸/۵ که تراز ۸۵۰۰ داد و کنکور تراز ۷۰۰۰ دولتی قبولی اما پایین تر از این آزاد و دولتی شهرای کوچیک هم میاری 

نه چرا عزیزمممبهترینا نصیبت بشه انشالله تولد بعدیت دانشگاهی😍❤️

فقط ب درد مرگ میخورم 💔😭 

بعد دوسال پشت موندن مثل دهمی ام ک هیچی نخونده با اینکه دبیرستان مثل خر میخوندم انلاین بود انگار ن انگار

حنیف شروع از مهرش یه جلسه رفته فقط

وا اینم مه خیلی کمه🥹نمیشه سالیانه رو دید تا اردیبهشت رسید؟