2777
2789

الهی آمین

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو شوهر من بعد عروسی اودیم تو خونه پدرم حالا میگه بریم مستاجری که کسی منت نزاره یه اتفاقایی افتاده اینجور میگه 

ترس من اینه نتونیم از پس مستاجری بربیایم سخته چندماه اول زندگیم رفتم بعد پدرم نزاشت گفت ببا تو خونم مستاجرمو بیرون میکنم ولی خدا شاهده یه قرون ازمون نگرفته الان دیگه نزدیک دوساله که تو خونشیم 

بمون همونجا مستاجری بدبختی محضه هر سال استرس سال دیگه رو داری

میدونی بغضیا مثلا عروسمون یا برادرام یه حرفیچیزی میزنن انگار دلشون نمیخاد اینجا باشیم ولی پدرم نه میگه به کسی ربطی نداره هر وقت دلت خاس برو 

ولی یه شرایطیه مثلا برادرام اینا میان خونمون انگار که ما اختیار خونمونو نداریم اینجوریه نمیدونم چجوری بگم که منظورمو متوجه بشین شوهرمم ناراحته میگع سر یه خونه اختیار زندگیمو ندارم

میدونی بغضیا مثلا عروسمون یا برادرام یه حرفیچیزی میزنن انگار دلشون نمیخاد اینجا باشیم ولی پدرم نه می ...

درک میکنم ولی اگر اونجا رو خالی کنی برای همیشه رفتی یه نفر دیگه میاد جاتو میگیره یا میدن اجاره 

مگه دروغ میگه؟؟ هر چند سیر چه خبر داره شکم گرسنه

ما هم مستاجریم اونم با حقوق کارگری اما دیگه انقد ناله نمی‌کنیم که گشنه‌ایم و فلانیم و ... 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵