2777
2789

همسرم اينجوري زرشكو درست ميكنه خلال پسته و  زرشك و يه مقدار برنج زعفروني

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغو اول سرخ ميكنن و بعدم اب نارنج ميزيزه يع ليوان و يع ليوانم اب بعد توش زرد چوبه فلفل ادويه مرغ ترشي مخصوص پخت مرغ  نمك و پياز داغ و سير داغ و يهرب مونده بكشه يه مقدار زعفران ر

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

و با شعله كم ميزارن بپزه

مرغش مهمه برام که خوب در بیاد پلو رو خوب بلدم

توی ماهیتابه روغن بریز پیاز نگینی خرد شده اضافه کن بعد هم مرغ ها رو نمک بزن و بذار بهتره همه رو رون بذاری که شکلش یه دست باشه کامل سرخشون کن بعد یه قاشق غذاخوری رب گوجه بزن بعد هم ادویه و زرد چوبه هرچی دوست داری بزن کامل با هم مخلوط کن سه لیوان آب از کنار مرغ ها اضافه کن و بذار تا آب داخلش به نصف لیوان یا یکم بیشتر برسه ۵ دقیقه قبل از اینکه خاموش کنی کمی زعفرون دم کرده روش بریز عالی میشه

...

من مرغ رو اول با پياز و يه حبه سير و عصاره مرغ ميذارم بجوشه،بعد كه يه كم پخت در ميارم سرخش ميكنم

واسه سس هم پياز داغ ميكنم و توش زردچوبه،ادويه،فلفل سياه،پودر سير و دارچين ميريزم،بعد هم رب و گوجه رنده شده ميريزم و تفت ميدم با فلفل دلمه و هويج،آبى كه مرغو توش جوشوندمو بهش اضافه ميكنم نمك نميريزم چون عصاره مرغ خودش نمك داره،يه كم جوش كه خورد مرغا رو ميذارم توش كه قشنگ طعم سس رو بگيره به خودش،آخر سر هم كه خواستم خاموش كنم بهش زعفرون دم كرده اضافه ميكنم

عالى ميشه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بهترین روش

مرغ و تو روغن سرخ در حدی که طلایی بشه بعد روغنشو بریز دور چون بوی زهم مرغ میگیره غذات  

بعد توی تابه چندتا پیاز درشت خرد کن نگینی ریز و بذار کمی سرخ بشه حواست باشه پیاز داغ نشه یکم سرخ بشه پیاز زیاد به ابش لعاب میده بعد فلفل دلمه ای ریز خرد کن و بریز تف بده و کمی زردچوبه و بعد چندتا هویج و از وسط نصف کن بعد با این ساطور های هفتی هشتی مدل بده هویج هارو و بریز تو پیاز و تف بده و رب بزن و خوب تف بده که خوش رنگ بشه بعد مرغاتو بچین تو تابه و اب بریز می تونی اب بریزی تا نصفه های مرغ بیاد می تونی بریزی تا کمی روش هم بیاد ونمک و فلفل سیاه بزن  بعد درش بذار وسطهای پخت زعفران بریز و دوباره ده دقیقه اخر پخت بقیه زعفرونت بریز و موقع سرو ابشو جدا بیار میتونی سبد بذاری که پیازهاشو و فلفل دلمه هاش نیاد و فقط هویجشو بریز دورش و تزیین کن 

عزیزم درخواستی نداشتم از جانب شما.همینجا هم میتونی سوالتو بپرسی

آرام جان سلام شرمنده مزاحمت شدم تو یه تاپیک دیدم نوشته بودی تکرر ادرار و درد شکم داری و سونو ات سالمه.عزیزم خوب شدی؟مبشه بگی چه کار کردی چون منم درگیر همین مشکل هستم 

فقط خداااا😍😍
آرام جان سلام شرمنده مزاحمت شدم تو یه تاپیک دیدم نوشته بودی تکرر ادرار و درد شکم داری و سونو ات سالم ...

عزیزم من 3 تا آمپول جنتامایسین هر 12 ساعت زدم و خودمو با جوش شیرین چند بار شستم خدا رو شکر فعلا خبری نیس