2777
2789

8 ماهه ازدواج کردیم هیچوقت دست دو نگرفتم ولی همیشه دنبال چیزای قیمت مناسبم مثلا کیف کفش لباس 

دیشب ی کفش فرستاد از دیوار دست دو بود:/ من چیزی نگفتم فقط گفتم پاشنه اش زیاد بلنده... 

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد عادت شده و با همین فرمون پیش بره بالاخره دست دو هم غالب می‌کنه ! باید واضح و محترمانه نظرتو میگفتی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بگو عزیزم من دست دوم و استفاده شده ی بقیه رو دوست ندارم براش هزینه کنم 

اگر مراعات میکنم بخاطر زندگیمونه وگرن میتونم خرجمو ببرم بالا بعدم اگر چیزای مناسب میخرم چون بفکر جیب توام و میخوام بعدا خودت برام بخری ولی لطفا دیگ از دیوار و.. برام نفرست چون اصلا خوشم نمیاد و حس بدی میگیرم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

شمام گفتی پاشنش بلنده !!؟؟مثلا کوتاه بود اوکی بود!!؟؟🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂