2777
2789

پیرا پزشکی خونده حالا دقیق تر نمیگم

شاغل هست شوهرش خیلی کار خونه انجام میده کمکش مهمون که دارن فقط یه برنج ساده میپزه غذا از بیرون میگیرن جوجه و خورشت و...وقتی هم خودشونن احتمالا حاضری بخورن نمیدونم دیگه 

تفریح که میریم صندلی مسافرتی میذاره عینک دودی میزنه میشینه مادرشوهرم و جاری بزرگم همه کار میکنن منم کمک میکنم حتی خونه مادرشوهرمم میاد فقط کنار شوهرش نشسته

یعنی از محیط کار میاد بیرون تنها زحمتی که میکشه آرایش کردن و روتین پوستیه😸

این و میگن ملکه

البته منم شاغلم ولی جایگاه ایشون و ندارم چون پیش شوهرم کار میکنم و اون بهم حقوق میده اعتراض کنم اخراجم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم‌ ربطی به شاغل بودن ندارع 

خودش این طوری زندگی کرده و عادت داده و شوهرش هم همراهش میکنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

والا ماهم چیزی که تو اطرافیان دیدیم زنای شاغل که دستشون تو جیب خودشون بوده همیشه ارج قبشون بیشتر از زنای خانه دار بوده دیگه این چیزیه که به چشم اطرافمون دیدیدم

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

آفرین بهش ، عروس دایی من اینطوریه ...آفرین بهشون ..هر چقدر خودتو بگیری  بیشتر برات ارزش  قائل میشن

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕