2777
2789

اینو بگم که ما 7-8سال پیش دوسه ماه خونه یکی از برادرشوهرام بودیم سراختلاف با پدرشوهرم 

الان اون یکی جاریم با همین جاریم که خونشون بودیم میونه ندارن هرروز درموردش یه حرف و حدیث بهم میگه امروز هم برگشته میگه میگفته که وقتی من خونش بودم خونشو یه جارو هم نزدم و این حرفا درحالی که من تو همه کارا شریک بودم حتی بیشترشو انجام میدادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اعصابمو خورد کردخب بالاخره جاریم لطف کرده منو دوسه ماه نگهداشته خونش من همیشه ممنونشم ولی این ح ...

ب حرفاش توجه نکن

میخواد بینتون رو بهم بزنه

هی از جاریت حرف میزنه که تو یه کلمه بگی یه طومار روش بزاره پس جاریت بده

این مارمولکا دورم زیادن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم خودتو وارد حاشیه نکن یه گوشت در باشه یکیش دروازه ،خیلی سخته جاری سه ماه تو خونت باشه خواهر با ...

آره ماهم خیلی باهم خوب بودیم و هستیم ولی این زنیکه داره جلزولز میکنه

به نظرم خیلی جاری خوبی بوده که سه ماه نگهت داشته بخدا مال ما که یه روزم تحمل نمیکنن

آره من میخواستم برم خونه پدرم شوهرم خودش تکلیفشو روشن کنه ولی نذاشتن برم من لطفشو فراموش نمیکنم همسر منم خیلی کارا واسشون کرده هم قبل ازاینکه خونشون بمونیم هم بعدش