2777
2789

مسواک و دهان شویه میزنم بو نمیده ولی در کل، قرص خوشبو کننده اشکال داره؟ یدونش مثلا چقدر قندداره؟ نعنایی، روش نوشته شکر 87% پس بی قندنی

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا شکر داره نخورررر مسواک بزن

بخاطر طعم نعناش میخوام بخورم وقتی خوابم میاد یکم سرحالم میکنه، یعنی شکرش زیاده؟ 🥲💔

بابا دیگه انقدرم رو همه چی حساس نشو .دیگه قرار نیست کلا مواد قندی نخوری که ..باید قند به بدنت برسونی اما قند مصنوعی و شکر نه ‌.من خرما میخورم .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بابا دیگه انقدرم رو همه چی حساس نشو .دیگه قرار نیست کلا مواد قندی نخوری که ..باید قند به بدنت برسونی ...

آره منم موز و خرما و مویز میخورم ولی مصنوعی میخوام قطع باشه

بخاطر طعم نعناش میخوام بخورم وقتی خوابم میاد یکم سرحالم میکنه، یعنی شکرش زیاده؟ 🥲💔

بنظرم شاید پنج گرمو داشته باشه منم زمانی ک رژیم بودم تو چیت دیم بیسکوییت ساقه طلایی میخوردم ک قندش کم بود 

آره منم موز و خرما و مویز میخورم ولی مصنوعی میخوام قطع باشه

قرص خوشبو کننده دهان آنچنانکه کالری ندارع که بترسی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

قرص نعنا بخور

یا اون فترمه ژاپنی ها که شکل گل هست اونا خیلی خوبه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

قرص نعنا بخوریا اون فترمه ژاپنی ها که شکل گل هست اونا خیلی خوبه

قرص نعنا قند نداره؟ 

قرص نعنا قند نداره؟

گوگل زده بدون قنده دیگه نمیدونم 

من از اون گل ژاپنی ها میگیرم خیلی خوبه قشنگ دهن ادم یخ میکنه 

بعدم قند این میزان کم مشکلی نداره تازه نیاز هم هست

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀