2777
2789
عنوان

اکس بی ذاتم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 60 پست
بنظرت مقصر جدایی من بودم؟انقد بی ذات بود بهم گفت با پیام های افراطیت زدم کردیدر حالی ک من از دوریش خ ...

نه عزیزم مقصر تو نبودی اون فقط اینو بهونه کرده وگرنه سرش جای دیگه گرم شده بود لاشی بوده همین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان نمیگیره فقط بهت میگه سیریش و تو نگاه حقیرتر میشی

کی آدما انقد بی وجود شدن؟حیف من ک انقد احساسیم 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

من افا هستم ولی بهتون میگم ک برای خودتون ارزش قائل باشید. و خودتون رو کوچیک نکنید

کوچیک کردم ب اندازه ی کافی

دیگ هیچ جوره بر نمی‌گرده

فقط میگم شاید حالم بهتر شد وقتی اون عذاب وجدان گرفت

ولی برم ببینمش حالم بدتر میشه مسلما

نمیدونم چیکار کنم..

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

کوچیک کردم ب اندازه ی کافیدیگ هیچ جوره بر نمی‌گردهفقط میگم شاید حالم بهتر شد وقتی اون عذاب وجدان گرف ...

نرید. 

ادمی ک براتون ارزش قائل نباشه با التماس و گریه ک برگردونیش بازم ترکت میکنه. 

برا خودتون ارزش قائل باشید لطفا

نرید. ادمی ک براتون ارزش قائل نباشه با التماس و گریه ک برگردونیش بازم ترکت میکنه. برا خودتون ارزش قا ...

😭

میشه بیشتر قانعم کنید

فردا ممکنه ول کنم برم و حالم داغون شه

😭میشه بیشتر قانعم کنیدفردا ممکنه ول کنم برم و حالم داغون شه

من شرایط شمارو تجربه کردم 

فکر میکردم دیگه مث اون نیست. 

ولی الان طرفم دیکه مهم نبست برام. 

شما اگه فردا بری ب خودت توهین کردی 

چشماتو بستی و میخوای کارخودتو بکنی

من شرایط شمارو تجربه کردم فکر میکردم دیگه مث اون نیست. ولی الان طرفم دیکه مهم نبست برام. شما اگه فرد ...

گفتم شاید با رفتنم وجدانش بیدار شده و کمی عذاب وجدان بگیره 

بزار اون دنبال تو باشه خودتو کوچیک نکن دوس داری بهت ترحم کنه 😐

حالا ک ولم کرده

این خیلی ضربه زد ک فمیدم اونی ک فک میکردم نبوده و چقد بی وجودع

حالا ک ولم کردهاین خیلی ضربه زد ک فمیدم اونی ک فک میکردم نبوده و چقد بی وجودع

اینمیشه تجربه وقتتو صرف همچین ادمایی نکن دنیا که به اخر نرسیده انشاالله به وقتش توام ادم مناسب خودتو پیدا میکنی  الانم نشین ناله و گریه  خودتو مشغول کن تا فراموشش کنی 

اینمیشه تجربه وقتتو صرف همچین ادمایی نکن دنیا که به اخر نرسیده انشاالله به وقتش توام ادم مناسب خودتو ...

انقد احساسیم گ تجربه نمیشه 

امیدوارم بعد این آدمای خوب سر راهم قرار بگیرن 

خیلی خیلی خیلی رفتن ب اونجا احمقانه ست

اینقد سریش ش نشوبزار یکم نفس بکشه خب

منم خوشم‌نمیاد یکی داُم پیام بده دوسش داری ک دوسش داری

دلیل نمیشه ارامشوو بگیری و مدام منتظر باشی بشینه پشت گوشی ب شما پیام بده

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....