2777
2789

امروز عصری شوهرم زنگ زد گفت من امشب کارم طول میکشه تنها نمون یه وقت بترسی تو خونه ،زنگ بزن یا مامانت اینا بیان پیشت یا تو برو تا من بیام

من زنگ زدم به مامانم گفتم شوهرم ممکنه اخر شب بیاد شام درست کنم میایید پیشم؟گفت نمیدونم و بزار حالا بهت خبر میدم

۱ساعت گذشت هیچ خبری ازش نشد زنگم زدم جوابمو نداد بعد نیم ساعت خودش زنگ زد گفت حالا اگه شوهرت نیومد بگو ساعت ۱۰ اینا میام حتی یه تعارفم نکرد که تو بیا اینجا

منم گفتم میخواستم شام بزارم با خواهرم که مجرده بیایید

گفت نه نمیاییم،اونکه اصلا گفته نمیام ،منم گفتم باشه هرجوری راحتی

تصمیم گرفتم تنها بمونم ،و بهش نگم بیاد ساعت ۱۰ ام

قوی باش 

رو پای خودت وایسا 

تنهایی ترس نداره که 

من چندیییین ساله یه شب درمیون تنهام 

خونه ویلاییه دوطبقه که یه طبقش خالیه 

اصلا نمیترسم 

عزت خودتو نگهدار 

فردام اگه مادرت چیزی گفت ، حتما بگو نه اتفاقا نترسیدم دیشب 

خودتو قوی نشون بده

الانم تو خونه تک و تنهام سوهرم ماموریته ، کرونا م گرفتم

قوی باش رو پای خودت وایسا تنهایی ترس نداره که من چندیییین ساله یه شب درمیون تنهام خونه ویلاییه دوطبق ...

من نمیترسم که،شوهرم دوست نداره تنها باشم شبا

فقط دلم میشکنه خیلی

الانم مادرشوهرم کوچه پشتی ماعه دختر و نوه هاشو دعوت کرده که دل منو بسوزونه کار همیشگیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه میشه کرد خانواده ی زخم که نه خوب میشه نه میکشه

فقط باید کنار بیای

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

من در خونه به روم باز هست اما مامانم رفتاراش انقدر عجیبه که ترجیح میدم تا حد امکان کم برم، اصلا هم قصد و منظوری نداره ولی واقعا نشده برم خونه شون و بدون ناراحتی و دلخوری برگردم، فقط هم من اینطوری نیستم با همه بچه هاش اینطوریه 

بهترین غذا رو درست میکنه، خونه تر و تمیز اما واقعا رفتار درست رو بلد نیست 

اره من چون همش قهرن خودشونم تو چهار سال یه بار اومدن خونم 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

خب عزیزم شاید اونم مشکلات خودش رو داره و شرایط نداره 

چرا فکر کردی اگه بگی باید بپرسم بیان و اسمش بسته بودن دره

من کلن توقع ندارم برا همین راحتم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

طلبکار نباش شاید نمیتونه بیاد بقیه که نباید کم و کاستی شوهر شما ها رو جبران کنن 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
قوی باش رو پای خودت وایسا تنهایی ترس نداره که من چندیییین ساله یه شب درمیون تنهام خونه ویلاییه دوطبق ...

عزیز دلم🫶 

ان شاءالله که بلا دوره

منم کرونا گرفتم البته فکر میکنم دردی از کرونا بدتر گرفتم از بس گلوم درد میکنه

بی‌تفاوتی ، تنها راه برای کنار اومدن با زندگیه...

من ی آجی پونزده ساله دارم بخاطر اون نمیشه برم 

وقتی میرم اخلاقش ی جوری میشه مخصوصا اگ با شوهرم باشم دائم غر میزنه به مامانم که من سختمه باید روسری بپوشم و ... 

منم دیگ نمیرم ولی واقعا دلم میشکنه مگه ما کیو داریم؟

منم همینطورم اصلااهل درگیری واینانیستم نه باخانواده شوهرنه باخانواده خودم متوجه بشم نمیتونم کناربیام رفت وآمدم وکم می کنم بدون بی احترامی اینطوری خیلی بهتره توام کارخوبی کردی 

طلبکار نباش شاید نمیتونه بیاد بقیه که نباید کم و کاستی شوهر شما ها رو جبران کنن

بحث طلب کاری نیست 

بحث اینه که مگه کیو جز مامانامون داریم 

من انقدر مامان بابا دیدم از دخترشون ناراحت میشن که چرا میری خونه خودتون