2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر میدونی بمونی میتونی بیاری، بمون

من ۴ سال پشت کنکور موندم و الان هزار مرتبه بابتش شکر میکنم، هر چند تو اون ۴ سال قد ۴۰ سال سرکوفت شنیدم و مقایسه شدم اما وقتی پشت سر رو نگاه میکنم میگم ارزششو داشت

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است
اگر میدونی بمونی میتونی بیاری، بمونمن ۴ سال پشت کنکور موندم و الان هزار مرتبه بابتش شکر میکنم، هر چن ...

من 5 بار پشت موندم و مامایی ازاد شد 

هیچی نخوندم تو این 5 سال

خودت میگی هیچی نخوندیبمونی میخونی؟چون بااااااید بخونی

نمیدونم هر سال گفتم میخونمو نخوندم ولی امسال اولین سالیه که همش فکر تهران افتاده تو سرم نمیدونم باز بمونم یا ن حس میکنم پیر شدم😭

اگر میدونی بمونی میتونی بیاری، بمونمن ۴ سال پشت کنکور موندم و الان هزار مرتبه بابتش شکر میکنم، هر چن ...

ببخشید اینو می‌پرسم ولی شما موقع اینکه بچه داشتین کنکور دادید کلاً الان چی قبول شدی یعنی قبل از بچه داری کنکور دادیم یا بعد از بچه داری چون منم چنین شرایطی دارم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

دختر دوستم پارسال شهیدبهشتی اورد

مخ بود واقعا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اگه صرفا به خاطر شهرشی ،نمون پشت کنکور ،اگه برای رشته ای باز تصمیم به خودته بالاخره ارشدتو ام میتونی ...

اخه نمیدونم مامایی رشته خوبیه یا ن ولی خیلی بهش علاقه دارم از طرفی ازادم نمیدونم براش خرج کنم خوبه یا ن ارزش داره یا ن