2777
2789

خیلی خلاصه میگم البته اگه زیاد نشه 

بچه ها من الان ترم آخر حقوقم یادمه ترم اول ک بودم همه همکلاسی ها کم کم میومدن تا آشنا میشدن با هم بعد ی پسری اومد البته اون چون یکم دیر تر ثبت نام کرد افتاد با بچه های دیگه بعضی درساشو بعد بعد چهره پسره رو دیدم گفتم خدایا اینو کجا دیدم چرا اشناس خیلی اتفاقی و تصادفی همینطوری واسه سرگرمی داشتم اینستا گردی میکردم یهو پیج اینو پسره برام بالا اومد فهمیدم ک قبلا فالوش داشتم اونم منو فالو داشت . بعد بازم شک داشتم شاید چهرش شبیه باشه بعد اسم ها رو ک سرکلاس میگفتن من از اونجا دیگه مطمئن شدم خودشه 

من تازه پا گذاشتم تو 24 سالگی اون حدود 26 داره یادمه تازه ترم اول ک بودم نمیدونم حس دختر بودنم شیطونیم گل کرد وقتی اون پسره رو دیدم میخواستم خلاصه ی نخ هایی بدم اما اون قیافه مغرور داشت میخواستم راه بره دستاشو عین ورزشکارا باز میکرد راه می‌رفت  .کلا هم آدم عضله ایی هست . بعد سیس عقاب می‌گرفت .

تو گمرک کار می‌کنه و تو بادیگارد ایناس قد و هیکلش اوکیه چهرشم خوبه چند روزه هی با رفیقم متاهله در مورد من صحبت می‌کنه رفیقم میگه این خیلی از تو تعریف می‌کنه ببین کی میاد بهت پیشنهاد بده  اما بچه ها. ولی نمیدونم چرا از شخصیتش حس خوبی نمی‌گیرم چهرش شبیه ساسی مانکنه چیز بدی ازش تو دانشگاه ندیدم مسلما همه تو دانشگاه محترمانه رفتار میکنن ‌‌ اما نصف فالوراش همه دخترن . رستورانهای باکلاس می‌ره تو جمع رفیقا استوری میگیرن تو خونه هستن شبیه پارتی ماننده . 

شما باشید دیدتون نسبت به این سبک آدما چطوریه