2777
2789

چندسالتون بود ؟؟

رشتتون چی بود ؟؟

Icdl به درد میخوره یاد گرفت؟؟

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش بابام مشغولم از اول نمی‌خواستم شاغل بشم خواهرم گولم زد

چرا مگه بده 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

چرا مگه بده

حوصله کار کردن ندارم اما اینجا گیر افتادم ،اولش خواهرم بهم گفت بیا کمک من حسابدار شرکت بشو ،اولش یه روز درمیان میرفتم بعد شدم هر روز بعد خواهرم ول کرد مهاجرت کرد رفت دیگه من گیر افتادم دوست ندارمم حسابها دست حسابدار غریبه بیوفته

من از 15 سالگی میخواستم شاغل شم تا الان که 22سالمه نتونستم ☹️

😐خب احتمالا فقط در سر اینو داشتی

کاریم در راستای شاغل شدن کردی اصلا؟

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

درس خوندم ازمون استخدامی دادم قبول شدم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
درس خوندم ازمون استخدامی دادم قبول شدم

کجا