2777
2789
عنوان

اگه بچم بیفته ناراحت نمیشم🙃

173 بازدید | 14 پست

ناشکری نمیکنم خدا رو شکر اینم مثل بقیه بخت و اقبال قشنگ من.من ۴ تا داداش دارم.اینا درد لای جرزم نمیخورن.امروز انقدر دلم گرفته دلم میخواست از خونه برم بیرون  هوا هم سرده پارک و خیابون نمیشه قدم زد... دلم بترکه جرات ندارم خونه یکیشون برم یه جور سگ محل میدن آدم از همه چی پشیمون میشه.حالا بگو وقت اومدن اووووون موقع میشه یه تیکه ماه.فقطم دوست دارن بیان

دختر دارم ۹ سالشه.امسال ناخواسته باردار شدم انقدر دعت کردم دختر باشه که حداقل خواهر ها هوای همو داشته باشن.دور ورم میبینم خواهرا خیلی خوبن.اگه روزی دخترم مثل من دلش گرفت بتونه بره یک ساعت خونه خواهرش بشینه.از بخت💩 ام پسره.اصلا انقدر حالم گرفته است هر کاری کنم خوب نمیشم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الان همه میان میگن تربیت کن

بابا ربطی به تربیت نداره الان من مثلا میرم خونه داداشم زنداداشام  محل نمیدن ربطی به تربیت داداشم نداره مردا کاری از دستشون نمیاد

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا جنسیت فقط داری میگی بیفته😑

گفتم ناراحت نمیشم

مگه دست منه

انقد  تو این سایت بچشون دخخر میشه ناراحتن حالا منم اینجور 

چرا اینجوری میگی، فقط یه دختر داری خوبه که جنست جور میشه جوری تربیتش کن بشه پناه خواهرش

پست بالا گفتم به تربیت ربطی نداره همه کاره خونه زنه

اصل کاری زن ها هستن

همه که مث هم نیسن

برادرای منم فقط تیکه  بنداز و بیشعورن  هروقت خونه مامانم باشن میبینمشون  همشم میترسم یچیز بگن  دلم  بشکنه

ولی  خودم یه  دختر دارم یه پسر   انقد به  وابستن

اینا بستگی به  تربیت خودت داره  

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

واااا  عجب ادمی هستی عقده هاتو سر بچت خالی نکنه  باید خوشحالی سالمه و یه دونه دختر داری اینم پسر دیگه از خدا چی میخای هر دو نوعشو بهت داد عجب ناشکری میکنی

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

الان همه میان میگن تربیت کنبابا ربطی به تربیت نداره الان من مثلا میرم خونه داداشم زنداداشام محل نمی ...

اتفاقا بخوان میاد 

اونا نمیخوان 

والا بابای منم هم داداش بوده برای خواهراش هم پدر، زندگیمون وقف همونا شد 

منم میگم تربیت  چون به چشم دارم میبینم

الان  مادر شوعرم  هرموقع جمعیم خونش  دوتا پسرا  رو جلوشون  جووووری   با دخترشون رفتار میکنه  که  هیچکی جرئت نداره  از گل نازکتر به  خار شوهرم بگه

پدر شوعر  و  برادر شوعر و  شوهر من  همه  تو دور همی ها  سرشون  طرف خار شوعر   اونم هرچی میگه توجه  میکنن و  فقط بااون حرف میزنن

خب این سیاست مادر شوهرم بوده

ولی  هر چیزی  میانه روی ش خوبه   اینجوریم ما عروسا تحقیر میشیم  تو جمعشون

فقط مثال زدم  

ولی تو اینجوری نکن  میانه روی  کن

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

خب زنداداشات حاصل تربیت یک پدرو مادر بی فرهنگ هستند که ذره ای شعور یاد دختراشون ندادن.

پس تربیت خیلی مهم هست چه دختر چه پسر

فرزندمون قراره بشه عروس و داماد یک خانواده بشه.حالا میتونی مهربون و با اخلاق باشه.  یا میتونه بی اخلاق و بدذات باش

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه  خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

این جوری نگو 

همه که مثل هم نیستن چون برادرات این جورین دلیل نمیشه فکر کنی پسرتم این جوری میشه بعضی برادرا هستن از خواهر نزدیکترن به خواهرشون 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

بابای من که برای خواهراش کم نذاشته

یادمه دندونم درد میکرد دبیرستانی بودم شغلی هم نداشتم

گفت پول ندارم بعد فهمیدم چند میلیون به حساب عمم ریخته بود همینطوری...

چیزی بهش نگفتم ولی واقعا قلبم مچاله شده

هنوزم نمیتونم فراموش کنم