2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدا خیلی تیکه میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 33 پست

والا شوهرای مام همینن

کار کردن زورشون میاد واسه همین هی میگن توتنبلی از صبح میخوری میخوابی..‌ ی در میون جوابشو بده ماحال نکن..

شوهر من میگه کوفتم به اسمت نمیزنم فکر کن بی دلیل بی دعوا😂😂😂😂😂

کارشون سخته قاطی کردن خودشونم که اخلاق ندارن 

همین قصد رو دارم خدا شاهده واستا پشتم له له میزنه

افرین خوبکاری میکنی

کلا این مرد جماعتو نباید ادم حساب کنی بخدا هوا برشون میدا همیشه باید حس از دست دادنتو داشته باشه تا قدرتو بدونه

برام ثابت شده ها انقد خوب بودم خورد تو ذوقش بدبخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قبلا از این حرفا نمیزد من به فکر پشت حرفاش کار دارمیعنی این با خودش به مردن من فکر کرده، مراسم ...

حق داری عزیزم منظورم این نبود رفتارش مشکلی نداره یا حرفاش اتفاقا از الان جلوشو بگیری حالا هرطوری که صلاح میدونی خیلی بهتره ❤

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

منم🥺

🫂🥹

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

من ندارماون دارهاون این حس رو نسبت به من داره و دیگه حتی نمیتونه پنهانش کنه و بیان میکنهمن چی کار کن ...

تو هم که میخوای بسوزونیش

اینکه چیکار کنی رو منی که نمی‌شناسمتون و شرایط‌تون رو نمیدونم که نمی‌تونم بگم، کار مشاور یا آشنای امین و عاقله