2777
2789
عنوان

حال روحیم داغونه

57 بازدید | 10 پست

مشکل باروری داریم نمیدونم چیکارباید بکنیم دیروز تا حالا حوصله هیچکی رو ندارم، شوهرم اسپرمش صفره، سونو داد گفت که واریکوسل داری باید عمل شی بعد از عمل خوب میشی، بعد رفتیم پیش دکتر متخصص مردان گفت نه فقط ای وی اف، راجب ای وی اف خوندم خیلی اعصابم خورد شد،، چیکار کنم کسی مشکل مارو داشته

❤🫀

نظر چندتا دکتر بپرسن

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره ای نیست زن داداش منم بچه دار نمیشد با آی وی اف خدا بهش سه قلو داد ماشالا دسته گلن بچه هاشخودت م ...

دقیقا تاپیک آخر منم همین الان درباره بارداری هست 

هزینه اش چندع

من مامان میشم ☺️💪

نظر چندتا دکتر بپرسن

اره یه متخصص دیگه هم هست قراره وقت بگیرم اما میترسم اونم یه چیز عجیب غریب بگه، دیدی وقتی خیلی درگیر دکتر رفتن میشی هی به دردات اضافه میشه،، بخدا خیلی خستم من تپ زندگیم خیلی بدبختی و سختی کشیدم بخدا این درد سهم من نبود

❤🫀
اره یه متخصص دیگه هم هست قراره وقت بگیرم اما میترسم اونم یه چیز عجیب غریب بگه، دیدی وقتی خیلی درگیر ...

ان شاء الله حل میشه

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

دقیقا تاپیک آخر منم همین الان درباره بارداری هست هزینه اش چندع

در جریان هزینه هاش نبودم ولی مثل اینکه جاهای دولتی هم آی وف اف انجام میدن سرچ کنین

لایک ممنوع🙏                                            

چقدر هزینه ش شد؟ زتدادلشت اساراخت مطلق بود!

والا هزینه هاشو نمیدونم ولی چون سه قلو بودن استراحت مطلق بود فقط واسه دستشویی رفتن بلند میشد از جاش

لایک ممنوع🙏