2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه دوطرفس .رابطه یک‌طرفه رابطه نیست 

بهر کی لطف کردی توقع لطف داشته باش 

اونایی که‌میگن توقع نداشته باش برای کسی که براش کاری نکردی 

حتی پدر مادر اگه فرزندشون فرزندی نکنه زورشون‌میاد برای بچشون کاری کنن

تمام روابط دنیا دوطرفس 

من آدم کینه ای نبستم ولی بازتاب رفتار یه سری افراد توقع مو آورد پایین به صورتی که الان برا هر کی کاری میکنم و با کسی دوستم توقعی ازش ندارم 

منطقیه یه سری کارا بکنه ناراحت می شم ولی در کل توقع خاصی از کسی ندارم

.

برای خودش یه پروسه هست عزیزم🥰

زمان میبره ولی بالاخره ادم یه روزی به این  نتیجه میرسه که اگه توقعش بیاد پایین تر و راحت رد بشه از بعضی چیزها، آرامش خودش بیشتره و حرص و غصه ش کمتره.

من میگم درک وفهم و شرایط همه مثل هم نیست.مسلما برخورد و حرف زدن و رفتارشونم طبق همون تربیت و فهم خودشونه🌱

بد نمیشم متقابلا بدی نمیکنم حد و مرزمو حفظ میکنم و اگه خیلی اذیتم‌کنه فاصله میگیرم سنگین تر میشم و اجازه سواستفاده از مهربونیم رو نمیدم.ولی بفکر انتقام و بدی و اینا نیستم‌توقعم رو میارم پایین میگن‌فلانی طبق فهم خودش اینکادو کرده من ارزشم رو پایین نیارم

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱