2777
2789

خواهش میکنم بهش کمک کنید تو بچه داری . اگه خواهرش هستین یا خواهر شوهرش یا فامیلش هرچی . اون واقعا به کمک اختیاج داره. من خواهر همسرم دوتا کوچیک بالاتر از ما بوذش دوسال پیش ولی ی لیوان اب دست من نداد. با اینکه میدید میگفتم بهش تو عذابم . اصلا به روی خودش نمیاورد . اخر سر هم هرچی دوست داشت بارم کرد حتی میخواست منو بزنه. یعنی دلم میسوزه برای مامانی نی نی دار که تو غربت هستن😢

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکع خواهرشوهرم هرهفته میکمد خونمون میگفت دلم برا بچه تنگ شدهحالا منوبا نوزاد باید مهمون داری هم میک ...

این عوضی گفته من میومدم اینجا این خونش نامرتب بودش. اخه کثافت عوضی نیومدی ی کمکم نکردی . 

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

آره خیلی سخته مخصوصا ک بچه شر و نق نقو داشته باشی.  منم خیلی دست تنها بودم

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

من از روز چهارم بلند شدم . ولی عمرا از خواهرشوهر توقع ندارم و‌تصن‌نمیخام‌بیان

من امشب از بیمارستان رسیدم خونه 

فردا بانک بودم برای امضا کارهای وام 🥺

با شیاف خودمو نگه داشتم 

قبل زایمانم دو هفته بستری بودم و اخرم بچم هشت ماهه بدنیا اومد 

مثل من استراحت مطلق بودم بچمم هشت ماهه بدنیا اومد پوست انداختم

وای. من داغون شدم تا ۴۰روز غروب مبشد وحشت میکردم. شعر غریب دور از خانواده. این ادمو مثل اشغالی دور انداختم

من اینجا هیچکسو ندارم ولی برای زایمان میرم پیش مامانم،یه هفته میمونم و برمیگردم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

و یه چیز دیگه 

اگه زن باردار تو ساختمونتون هست چند وقتی یه دفعه غذا درست میکنین براش ببرین 

بوش بهش میخوره گناه داره

باردار بودم رفتم عکس بارداری بگیرم از پارک خاستم بیام بیزون زدم به پشت موتوری چراغش شکست،  خیلی ترسیدم،  رفتم دکتر و زایشگاه و درد داشتم ماه هفتم اینا بود،  عصر از بیمارستان می اومدم رو پله ها واحد 1 طبقه 1 درش باز بود شیرازی بودن فامیلشون مقدم بود. یه بوی قرمه سبزی پیچیده بود نگم برات نگم برات 

و یه چیز دیگه اگه زن باردار تو ساختمونتون هست چند وقتی یه دفعه غذا درست میکنین براش ببرین بوش بهش می ...

من حتما اینکارو میکنم

من از روز چهارم بلند شدم . ولی عمرا از خواهرشوهر توقع ندارم و‌تصن‌نمیخام‌بیان

والا منم هیچکدوم از خاندان شوهر نمیخوام بیان،خودم تنها باشم خیلی بهتره تا اینکه یکی دیگه هم بیاد تو دست و پام

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
و یه چیز دیگه اگه زن باردار تو ساختمونتون هست چند وقتی یه دفعه غذا درست میکنین براش ببرین بوش بهش می ...

عزیزم خیلی ها میترسن غذا ببرن

آخ دیدگاه آدم ها مثل هم نیست 

حرف شما خیلی هم خوبه 

تو ساختمان مامانم 

دختر غریبی بود حامله بود 

کل باردارش ناهار نیومد خونه مامانم