2777
2789

البته بابای بد و دیوونه و مادر عضبیم رو بزارم کنار البته مادرم دلسوزه ولی عصبیه متسفانه ولی پدرم خیلی اشغال بود من یه تایمی بود غلط های اظافه میکردم با پسرای زیادی بودم که خدا یه دفعه ای ترس از زگیل رو انداخت تو سرم ولی خداا داشتم روانی میشدم هی گفتم وای بدبخت شدم زندگیم رفت بدبخت شدم ولی بعدا فهمیدم توهم زدم و اونا جوانه های چشایی بودن  و مخاط واژنم هم کاملا عادیه یه سری برجستگی هایی داره خدا میدونه چی کشیدم اینقدر خودمو زدم اینقدر زدم ولی بعدا فهمیدم فقط توهم بوده خدا میخواست اینطوری ادبم کنه دیگه دست هیچکس از این اتو ها ندادم و ادم شدم البته من به صورت کامل نرفتم پاپ اسمیر بدم ولی واسم درس عبرت شد  البته هنوزم یه کوچولو استرس رو میگیرم  یه ماما بهم گفت هیچی نیست تو توهم زدی ولی من هی تو نی نی سایت تاپیک میخوندم داشتم دیوونه میشدم خیلی کدیون خدا هستم که منو نجات داد ولی من بنده افتضاحی هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضاوت نکردم پدرت نونتو داده بزرگت کرده به نظرت آشغال کلمه مناسبی

همین پدرم ایقدر مادرمو اذیت کرده که بهت بگم مغزت سوت میکشه من خودم میدونم دارم از کی حرف میزنم من با همه نبودم کلا 5 تا بودن اونم سر نوجوونی توبم کردم 

مادرم به من چه ؟ چطور مسعله های مادرم به من بی ربطه ؟

تو مگه تو رابطه اونایی شآید مادرتم اذیت میکنه تو که از همه چیز اونا خبر نداری منم بابام خیلی مامانمو اذیت میکرد ولی مامانمم مقصر بود