2777
2789
عنوان

هنوز اسم انتخاب نکردم نزدیک نه ماهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 97 پست

نلین / دلماه / نیل‌ماه / آی‌ماه/ وارش

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترک هستید؟یه اسم ترکی بزارید ما لریم میخوام اگه بعد ها پسر دار شدم بزارم دایار،یعنی یار مادر

اره ترکم ولی اتفاقا میخوام اسم ترکی نذارم خیلی عجیب میشه تو صدا کردن ، به نظرم اسم های ترکی برای کسی که ترک نیست جالبه که به یه زبون دیگه بچشو صدا بزنه 

گلم متن تاپیک نخوندی😂

راستش نه🤣الان رفتم دیدم

زودی اومدم چندتا اسم گفتم فقط نخونده بودم متن رو

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂