2777
2789
عنوان

هنوز اسم انتخاب نکردم نزدیک نه ماهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 97 پست
اسم دخترم لاریسا هست ک اون موقع ب سختی قبول کرد ثبت احوال خودمم لیلا لیلا هم ی اسمیه ک همیشگیهاسم ب ...

وای لاریسا باز بهتر از شانای هست خدایی چه اسم های عجیبی 

درسته شان آی به ترکی میشه افتخار ماه یا همچین چیزی ولی چون خودمون ترکیم اصلا این اسم های ترکیبی که تازگیا از کلمات ترکی درست کردن خیلی برامون عجیبه و نمیتونیم صدا کنیم ، مخصوصا اینکه جدیدا به هر چیزی یه آی چسبوندن آی یعنی ماه ولی از نظر من جالب نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای آریاناز شبیه پیتزاپلو میشه یا همون نازنین زهرا که میذاشتن 😂به نظرم یکی از مسولیت های بزرگ پدر م ...

نازنین زهرا هم داریم😐محمد کاظم شنیدی؟ اونم داریم😑

اصن سلیقه ها صفر شده

اسم دو اسمه نزارینننننننن

نازنین زهرا هم داریم😐محمد کاظم شنیدی؟ اونم داریم😑اصن سلیقه ها صفر شدهاسم دو اسمه نزارینننننننن

محمد کاظم هست ولی یه اسم قدیمیه تو فامیلمون اسم یه مرد ۵۰ ساله ست ولی همه یکی از اسم هاشو صدا میکنن نه همه شو 

اکثرا این اتقاق میفته برا بچه های رو اسمه پس همون بهتر که یه اسم بذاریم

نه بابا من تو همین یدونه اسمش موندم چه برسه یکی هم پشت بندش اضافه کنم 😂همین آوینا هم حس میکنم طولانیه 

وای لاریسا باز بهتر از شانای هست خدایی چه اسم های عجیبی درسته شان آی به ترکی میشه افتخار ماه یا همچی ...

خداییش خیلی سخته اسم پیدا کردن😑

من به سختی کامیار رو برا پسرم پذیرفتم شوهرخان میگن نه😪

وای لاریسا باز بهتر از شانای هست خدایی چه اسم های عجیبی درسته شان آی به ترکی میشه افتخار ماه یا همچی ...

دلیلا رو میدونی بزار ب عنوان کارشناس ادبیات بگم بهت چون اسمهایی ک با مصوت ا تمام میشن در ادامه بیانش راحت تره تا اسم هایی ک با صامت تموم میشه مثال 

لیلا رحیمی با صامت ا

مریم رحیمی صامت تنها ک باشه باید ی کسره ب میم اضافه کنید بگی مریم رحیمی ولی وقتی ا در انتها باشه دیگه این اتفاق نمی‌افته این یکی از دلایل مهمش هست

دلیلا رو میدونی بزار ب عنوان کارشناس ادبیات بگم بهت چون اسمهایی ک با مصوت ا تمام میشن در ادامه بیانش ...

آره دقیقا اکثر اسم های جدید هم با ا تموم میشه واسه همون اکثرا خوششون میاد 

خودم الان حس میکنم آوینا خوش آوا تر از آوین هست با اینکه دوس دارم اسم کوتاه تر بذارم و آوین کوتاه تر از آویناست اما نمیتونم ارتباط برقرار کنم 

آره خیلی سخته من میترسم اسم انتخاب کنم بعد شناسنامه گرفتن پشیمون بشم 🥲🤦‍♀️

زمانی که برا دخترم دنبال اسم میگشتم دیگه کم اورده بودم هیییچی به دلم نبود تا روژا رو انتخاب کردم و خداروشکر دوس دارم اسمشو

اون موقع فکر میکردم برا پسرا اسمای قشنگتری هست الان که دنبال میگردم میبینم نعععع🥴

زمانی که برا دخترم دنبال اسم میگشتم دیگه کم اورده بودم هیییچی به دلم نبود تا روژا رو انتخاب کردم و خ ...

وای دقیقا منم تاپیکی میبینم که اسم پسر پیدا نکردن به خودم میگم این همه اسم پسر ولی حس میکنم اسم دختر پیدا نمیشه ، فک کنم هر جنسیتی باشع آدم رو اسمش حساس میشه میخواد بهترین انتخاب کنه 

حس میکنم چیزی که من میگم خیلیا نمیدونن چی میگم مثلا همین نهال بذارم حس میکنم اسم بچه رو گذاشتم درخت ...

اتفاقا من خودم میخوام اگر دختر دار شدم اسمشو بزارم راحیل از نظرم شیک 

شما که اسم مذهبی نمیخواین 

اسم قدیمی نمیخواین 

خیلی جدید نمیخواین 

گل و گیاه هم نمیخواین  

بهار هم قشنگه البته اسم فصل هست،😂😂😂