2777
2789
عنوان

بعد از عمل چرا نمیتونم نفس بکشم

53 بازدید | 7 پست

سلام بچها من سه روز عمل کردم امروز تامپون در آوردم شست و شو هم دادم با ی سوراخ بینیم میتونم نفس بکشم با یکی دیگش نه چرا خیلی میترسم😭

کاملا طبیعیه تازه عمل کردی خب!

من با سوراخ سمت چپ بینیم اصلا نمیتونستم نفس بکشم 

بعد چند روز که لخته خون ها و ترشحات بینیم خارج شد و تمیز شد باز شد بینیم

اعلان هامو چک نمیکنم پاره کن خودتو😂آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شست و شو که میدیم ممکنه بیان؟

بله من با سرم شست و شو میدادم و آروم با گوش پاکن داخل بینیم تمیز میکردم

اعلان هامو چک نمیکنم پاره کن خودتو😂آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

کاملا طبیعیه تازه عمل کردی خب!من با سوراخ سمت چپ بینیم اصلا نمیتونستم نفس بکشم بعد چند روز که لخته خ ...

بعد ببخشید به پماد داده به نام جینکس اینو روی بخیه هایی که بیرون هستن چرب کنم‌یا داخل بینی هم چرب کنم

بعد ببخشید به پماد داده به نام جینکس اینو روی بخیه هایی که بیرون هستن چرب کنم‌یا داخل بینی هم چرب کن ...

این پماد که داده بهت پماد انتی بیوتیکه روی بخیه ها بزن که عفونت نکنه اگه یکم داخل بینیت هم بزنی مشکلی نداره ولی یکم کیپ میشع

مشکلی پیش نمیاد تمیز کنم بخیه ها پاره شن یهو

بنظرم زیاد ور نرو و با همون سرم شست و شو بده

چون من یکم کله خرم ۴ روز بعد عمل لخته خون های خشک شده تو بینیم رو با موچین کشیدم بیرون وسطش هم گیر میکرد به بخیه هام خودم دلم از حال رفت😂😂😂